Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az idősebb pasiknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idősebb pasiknak miért jönnek be a 20 éves lányok?

Figyelt kérdés

A legjobb baráznőm apja akkor vált el,amikor a barátnőm 5 éves volt.

Azóta állandóan 20 éves lályokkal flörtölget. A legidősebb talán 24 volt. A psi 42.

Ezek ilyen 2-3 hónapig tartó kapcsolatok.meg állandóan eljár bukizni,meg ilyenek.

És van egy "jó barátja",akivel nem volt soha együtt,de állítólag "lelkitársa" vagy mi. Az is csaj és 20 éves. Együtt járnak koncertekre,bulizni. De olyan helyekre hogy pl Instant,Ankert,Fogas ház:D

És minden fesztiválon ott van nyáron:D

Szóval nem 42 éveseknek való.

Valami érti ezt a pasit??:DD

Jó,tényleg fiatalos,na de akkor is.

Apukám pl a kollégáival jár vacsorázni,hétvégén az öcsémmel megy állatkertbe/stb stb.

Nem értem:D

Szerintem velem is csak azért nem kezdett ki a barátnőm apja,mert mégiscsak én vagyok a lányának a legjobb barátnője és az ciki lenne:D

Valaki segít megfejteni ezt a pasit? :D mert én már feladtam

18L

2017. jún. 28. 16:46
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
54%
5-ös. Ócska ki ribi. Te sem leszel mindig fiatal. Lesz idő, mikor te is a paradicsomról motyogsz majd a löttyedt testeddel. Buta kis cfka.
2017. jún. 28. 17:59
 22/36 anonim ***** válasza:
59%

#21. Ezt nem tudhatod előre. Lehet, hogy ő a paprikáról fog.

30/f

2017. jún. 28. 18:02
 23/36 anonim ***** válasza:
56%
42 vagyok és rohadtul nem jönnek be a buta, mindene vihogós telefont nyomkodó huszonéves kislányok, 35 alatt egy nővel sem kezdenék
2017. jún. 28. 18:59
 24/36 anonim ***** válasza:
50%
Valamit kompenzálni akar ezzel a muksó,mondjuk a saját elb..szott életét.
2017. jún. 28. 19:15
 25/36 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon relatív mi az elbaxott élet.Kb értelmezhetetlen fogalom.
2017. jún. 28. 19:17
 26/36 anonim ***** válasza:
0%

"rohadtul nem jönnek be a buta, mindenen vihogós, telefont nyomkodó huszonéves kislányok" -- Azért nem mind ilyen, azt hozzá kéne tenni!

Kérdező, valószínűleg rájött a kapuzárási pánik, nem akarja elfogadni, hogy az idő eljár az emberek felett (bár tény, hogy 42 évesen még azért kicsit sem öreg), meg biztosan élvezi, hogy egy-egy huszonéves lány körében ő lehet a "Valaki", felnéznek rá, stb. Mondjuk én egy ilyen 42 évessel biztos nem kezdenék, nem arra lenne szükségem, hogy mellettem akarja újraélni a fiatalabb korát és jó mentség legyek arra, hogy olyan fesztiválokra járhasson meg úgy bulizgathasson, mint a fiatalabbak (főleg úgy, hogy alapból rühellem is az ilyen fesztiválokat, bulikat).

2017. jún. 28. 19:40
 27/36 anonim ***** válasza:
16%

Talán mert csinosabbak, feszesebbek és jobban néznek ki, mint egy 40 éves klimaxos kiélt ráncos slampos tehén. A szép lányok vonzzák a férfiakat, az idősebbeket is, ez mindig is így volt.

Mindamellett egy 40 éves férfinak több a pénze többnyire, mint egy 20 éves egyetemistának, úgyhogy simán megteheti hogy amelyik nőt lehet, azt megveszi a pénzén.

2017. jún. 29. 02:05
 28/36 A kérdező kommentje:

Utolsó: hát ez elég gyerekes gondolkodás:D

Pl van olyan lány ismerősöm,aki nagyon dagadt és nilliószor rosszabbul néz ki,mint a 40 éves anyukám:DDD

2017. jún. 29. 08:09
 29/36 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek!

Úgy látszik,csak én látom,úgy,hogy ez roppant szánalmas:D

Vagy nem láttatok még 40 éves pasit ilyen tini diszkókban ugrálni.

Ezek szerint velem van a baj:D jó tudni

2017. jún. 29. 08:12
 30/36 anonim ***** válasza:
80%
Mert ő nem érett meg annyira, mint az átlag 40es pasas, és neki a dugás meg a buli a legfontosabb. Meg, a másik, nem azért, de egy feszes test mindig vonzóbb, mint egy megereszkedett.
2017. jún. 29. 10:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!