Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az idősebb pasiknak miért jönnek be a 20 éves lányok?
A legjobb baráznőm apja akkor vált el,amikor a barátnőm 5 éves volt.
Azóta állandóan 20 éves lályokkal flörtölget. A legidősebb talán 24 volt. A psi 42.
Ezek ilyen 2-3 hónapig tartó kapcsolatok.meg állandóan eljár bukizni,meg ilyenek.
És van egy "jó barátja",akivel nem volt soha együtt,de állítólag "lelkitársa" vagy mi. Az is csaj és 20 éves. Együtt járnak koncertekre,bulizni. De olyan helyekre hogy pl Instant,Ankert,Fogas ház:D
És minden fesztiválon ott van nyáron:D
Szóval nem 42 éveseknek való.
Valami érti ezt a pasit??:DD
Jó,tényleg fiatalos,na de akkor is.
Apukám pl a kollégáival jár vacsorázni,hétvégén az öcsémmel megy állatkertbe/stb stb.
Nem értem:D
Szerintem velem is csak azért nem kezdett ki a barátnőm apja,mert mégiscsak én vagyok a lányának a legjobb barátnője és az ciki lenne:D
Valaki segít megfejteni ezt a pasit? :D mert én már feladtam
18L
Pl. nálunk anyáék tök boldogok, kiegyensúlyozott a kapcsolatuk.
A barátnőm "új" apukája is nagyon jól elvan a barátnőm anyukájával,tök boldogok,példaértékű család.
Csak ez a pasinilyen "elbaszott":D
De lehet csak megkeseredett,nem tudom.
A barátnőm osztálytársaival is beszélt egyszer,botrány is lett belőle,a barátnőm kiverte a hisztit.
"van, aki nem hiszi el, hogy egy 42 éves faszi nem lehet kíváatos."
Miért ne lehetne? Csak amikor sokat foglalkozunk valakivel/valamivel, az általában nem a véletlen műve. 25 évesen nyilván nem fogok egy 40 éves férfiért kampányolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!