Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nagyon élvezem, hogy a párom bármit megtesz
értem?
Figyelt kérdés
Ő az első ilyen, nagyon szeretem, hogy mindene én vagyok, de néha elgondolkodom normális-e. Mert bármit kérek, megteszi. Vesz nekem dolgokat, drágábbakat is, eltart,mert még tanulok. Ha bármi miatt összeveszünk, az általában az én hibám, mégis ő akar mindenáron kiengesztelni. Ha valami nem tetszik nekem, nem csinálja. Engem viszont ez fordítva nem érdekel. szeretem nagyon, de élvezem, hogy minden úgy van ahogy szeretném. Más is így van ezzel?
21 l
2017. jún. 28. 15:10
1/10 anonim válasza:
Ha ez neki se teher, akkor nincs vele probléma. Viszont azért te is hozz áldozatokat, meg érezted vele, hogy szereted, lepd meg néha stb.
2017. jún. 28. 15:12
2/10 anonim válasza:
Szerintem gusztustalan vagy emberileg, de a kedves párod megérdemel, ha ilyen ostoba papucs. Bár férfinek nem nevezném. Amúgy tudod ki a fene tartana el...
2017. jún. 28. 15:28
3/10 Költőnő? válasza:
Hát... Ő nem a párod, hanem a csicskád. Van különbség.
2017. jún. 28. 17:23
4/10 anonim válasza:
Hát figyelj,megesik,hogy vannak papucsok. Ő nem férfi,hanem ahogy említették: csicska. Hogy milyen embernek tartalak,hogy te ezt kihasználod? Azt a gyakoris szabályok nem engedik leírni... De egyszer minden jó véget ér,ha egyszer pofára esel azt majd megjegyzed. De légyszi majd azt is írd ki a gyakorira.
2017. jún. 28. 19:15
5/10 anonim válasza:
Az oké, hogy élvezed ha megajándékoz, gondol rá. Az viszont nem oké, hogy még azért is ő kér bocsánatot, amit te rontottál el. Mondjuk a kérdésben leírtak alapján magától megy papucskodni, nem te teszed a műbalhét, hogy a végén ő kérjen bocsánatot.
Ha minden úgy van, ahogy leírod, akkor elvileg a párodnak jó így...
21/L
2017. jún. 28. 21:19
6/10 anonim válasza:
Bármit ? Ismerem a tagot, múltkor felvetettem neki az anált a te kedvedért. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod, de nemet mondott.
30/f
2017. júl. 2. 18:33
7/10 anonim válasza:
Papucsok papucsa a párod. Én csak az apróbb dolgokat hagyom, hogy fizesse helyettem, pedig már egy ideje együtt vagyunk. Ha összeveszünk mindkettőnknek megy a bocsánatkérés.
2017. júl. 2. 18:54
8/10 anonim válasza:
Vannak akik élvezik ezt a szerepet, ha mindkettőtök boldog így akkor szard le mit gondolnak mások. Nincs általános recept a boldogságra. A legjobb barátnőm férje is ilyen alárendelt, imádja és nagyon boldog a barátnőmmel, aki meg igazi királynő otthon. Felnőtt emberek vagytok, ha mindenki jól érzi magát akkor hajrá. Fossál azokra akik itt fanyalognak, nem ismered őket és szerintem nem is akarod.
2017. júl. 2. 19:05
9/10 anonim válasza:
Hát sztem ha szereted akkor ez fel sem merül benned !Akkor eleve bocsànatot kérsz hogy bunkó voltàl vele !Sztem te azt élvezed hogy egy csicska aki mindent eltűr ja és még bocsànatot kér a semmiért!
2017. júl. 2. 19:25
10/10 anonim válasza:
Szetintem gusztustalan vagy. Az ilyenek miatt nézik le a "fajtámat"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!