Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi gáz ha élvezem, hogy kicsit szenved a barátnőm?
Sokszor megtörténik az, hogy megsértődik a semmin, de tényleg olyan apróságokon is felhúzza magát, amiről senki nem tehet, csak ő mert neki éppen rossz a napja, akkor beleáll mindenkibe, ugye én vagyok vele legtöbbet, ezért sokszor belém, de olyan szavakba nem önthető kis dolgok miatt, hogy kiborítottam egy pohár üdítőt, vagy a másik példa, interneten beszélünk és megsértődik valamin mert nem értek vele egyet, akkor töröl, meg letilt és majd egy napig játssza azt, hogy nem szól hozzám semmit.
Szeretem őt, azért vagyok vele, 1 éve vagyunk együtt, ő 1 évvel fiatalabb mint én, 23 éves én meg 24, elég gyerekes tudom.
A kérdésem címe arra utal, hogy amikor ő bánt meg engem, valós okkal nem apró cseprő dolgokkal, hanem olyat mond vagy tesz ami tényleg sértő, és nekem fáj, akkor én is hanyagolom őt, ignorálom(nem tiltom, csak nem válaszolok nem szólok hozzá, nem veszem fel a telefont) és valahol élvezettel tölt el, hogy kicsit szenved, mert rájött hogy megbántott, de nem hagyom bocsánatot kérni, meg hagyom szenvedni egy darabig, hogy törje magát, és neki is legyen rossz ne csak nekem, hogy ő sorozatosan sérteget, és élje át azt amit én, mikor minden szaron megsértődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!