Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a pasi ül le a buszon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a pasi ül le a buszon ha van szabad hely? Miért nem a barátnőjének adja át?

Figyelt kérdés
Sziasztok ez a sokadik alkalom és mostanában még figyelem is ezeket a szituációkat, ha látok egy párt a buszon általában 20-30 körüliek mindig a pasi ül le, a csaj meg áll melette, ez egyfajta dominació a pasik részéről, vagy szerintetek ezt azok a pasik teszik akik irányítják a kapcsolatot? Elnézést csak számomra meglepő mert én természetesnek gondolom, hogy a párom hagyom leülni, tudom nem ettől dől össze a világ, de szerintem ez egy fajta kimondatlan udvariasság. Szerintetek?

2017. jún. 28. 08:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is minden nap tömegközlekedéssel utazok, de nem szoktam ilyet látni. A párok vagy egymás ölébe ülnek, vagy egyikük se ül le, vagy megkérdezik egymástól, hogy ki akar leülni.
2017. jún. 28. 10:07
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk barátom szokta mondani hogy üljek le, és zavarja, vagy inkább furcsálja hogy szinte sose teszem. Ő mindig leül, én csak akkor ha nagyon fáradt vagyok, vagy fáj a lábam, de akkor is kizárólag a magasabb ülésekre, és azt is előtte megtapogatom nem "vizes" e. Hogy miért? Mert látom hogy a hajéktalanok- főleg télen- szinte a villamosokon élnek, folyton ott alszanak, s nem akarom tudni hogy mi minden lehet rajtuk, én meg ráadásul legtöbbször szoknyát hordok, le nem ülök utánuk... Plusz hallottam már olyat hogy valaki beleült a pisibe, meg ami a legmegdöbbentőbb volt nekem, hogy egyszer egy szemmel is jól láthatóan erősen összepisilt (bőr!)ülés mellett volt csak hely megállni, és szinte lökdöstem onnan a leülni akaró embereket, hogy ne tegyék... Simán beleültek volna, pedig annyira látszott (természetesen mind megköszönte), s ilyenkor elgondolkodok hogy mi van azokkal az ülésekkel, amin még nem is látszik...
2017. jún. 28. 10:12
 13/20 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig a barátom ül le ilyen helyzetben - egy betegség miatt sérültek az idegek a lábában, a lábujjai érzéketlenek, így az egyensúlyérzéke borzalmas. Én vígan megállok a metrón/buszon, ő meg néha a szilárd talajon is elbicsaklik, nem fogom elvárni, hogy ő ácsorogjon.

Kívülről nem látszik rajta semmi ebből - főleg ha ül - szoktunk is beszélgetni erről, hogy vajon hányan nézik őt tahónak, amiért ácsorgok :D

(egyedül utazva se ülök le mindig)

2017. jún. 28. 12:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Érdekes utóbbi napokban 3. Ilyen alkalom volt, normális párok nem cigányok. :)
2017. jún. 28. 13:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Az exnek volt mániája az ölébe ültetni, ha csak egy hely volt, és istennek nem tudtam mgértetni vele, mi a bajom a szituval.

Szerinte ez teljesen normális volt, persze közben nyomatta a fülembe a hülye szexuális tartalmú poénjait.

Akkor is gáz volt, de utólag, te jó ég!

A kedvesem megkérdi, hogy leülök-e, ha nem szeretnék, akkor mindketten ácsorgunk, vagy ha ő fáradtabb, akkor ő ül, én meg állok.

28n

2017. jún. 28. 15:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mondom az asszonynak, hogy üljön le, de gyakran kapom azt ,hogy egész nap ült a melóban, nem akar most is. Szóval leülök. De azért mindig Őt akarom leültetni. Vagy szolidaritásból állok.
2017. jún. 28. 15:34
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy a nő nem akart leülni vagy a pasi volt kimerült/beteg.
2017. jún. 28. 18:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sokszor előfordul, hogy a barátom ül le, én meg mellette vagy előtte állok. MINDIG megkérdezi, hogy le szeretnék-e ülni, noszogat is, de nekem ez nem annyira fontos, vagy épp nem szeretnék, és akkor mondom, hogy üljön le ő. Sokszor gondolkodom azon ilyenkor, hogy hányan gondolhatják, hogy bunkó és udvariatlan, mert ő ült le, és szerintem megbélyegezni ez alapján a párokat teljesen felesleges. Nem tudhatod, hogy melyikőjük beteg, melyikőjük dolgozott egész nap, nem hallod a kommunikációjukat, így nem lehet megítélni, hogy a férfi csak bunkó vagy teljesen másról van szó.
2017. jún. 28. 18:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért kellene mindig a pasinak állni? :)
2017. dec. 14. 06:34
 20/20 anonim ***** válasza:
Paraszt? (de nem földműves)
2021. júl. 10. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!