Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a pasi ül le a buszon ha van szabad hely? Miért nem a barátnőjének adja át?
Én pl sosem ülök le tömegközlekedésen. Még fiatalabb koromban lettem egyszer-kétszer koszos az ülésen lévő ki tudja miktől. Egy barátnőm meg tetves lett, beült mögé egy hajléktalan forma fazon, csak akkor vette észre mikor leszállt. Sok nő ismerősöm nem ül le, és falhoz áll, ezzel meg a tapizókat próbáljuk elkerülni /sajnos ehhez is volt szerencsém :(/ Lehet csak erről van szó az általad látott esetekben is.
Férjem mondjuk nem jár busszal, szerintem ha én nem ülök le, akkor ő se ülne le. De ha kevés az állóhely vagy fáradt pl biztos addig nyaggatnám míg leül :)
A #3 által írt felállás lenne mondjuk ideális.
Én nő vagyok, és le szoktam ülni (alacsony a vérnyomásom, nem tudok sokáig 1 helyben állni, mert ájulás kerülget). Párom nem szokott, ha van hely, akkor sem. Megáll mellettem a 187 centijével, igazi élmény vele olyankor beszélgetni, kb $zart se hallok belőle, de ő mondja és mondja... xD
Amúgy a kérdésben említett szitut én leginkább cigányoknál látom....
a hármashoz hasonló a helyzet nálunk:
ha egyedül utazok akkor soha nem szoktam leülni,
ha barátnő le szeretne akkor viszont mindig "alá" kell üljek mert nem bízik az ülőhelyek tisztaságában, akkor is az ölembe ül ha több hely van, ha pedig nem akar leülni akkor mindketten álldogálunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!