Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van a folyamatos játszmázásnak?
Sajnos én is most jöttem rá, hogy egy játszma része vagyok:(
Sebaj, majd megtanulom én is.
Én őszintén nem tudom elképzelni, hogy egy intelligens, dolgozó felnőtt embernek arra van ideje kedve és energiája, hogy a napi munka után, házi munka, hobbik, sportok és minden mellett az legyen a legnagyobb öröme, hogy teljesen feleslegesen magába bolondítson valakit. Úgy értem komolyan, minek? Elmondhatja, hogy valaki belé szeretett hiába. És? Esetleg szexeltek is egyet. És?! Ez miért is jó valakinek? De komolyan kérdezem, mert ha én már egyszer időt és energiát fordítok valakire, valószínűleg várok is valamit cserébe, és nincsenek fölösleges éveim, hogy arra b.sszam el, hogy szórakozok másokkal. Nekem ennél sokkal több és tartalmasabb program ötletem van...
Ha pedig a fentiek közül valamelyik nem igaz rá, akkor ne foglalkozz vele, mert akkor így jársz, ahogy írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!