Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy megnyílt felém és bevallotta, hogy eltudna minket együtt képzelni, ezután nálam csökken a vonzalom?
Eddig nem mutatott ekkora erdeklodest irantam a lany, nemreg kiontotte a szivet es bevallotta hogy most mar mashogy nez ram es ossze jonne velem, csunyan foglamazva beadta a derekat, nem jut mas az eszembe sajnos kifejezes erre. Amig kicsit passziv volt es elbizonytalanitott addig jobban vonzodtam hozza es ugy ereztem hogy ezert meg kuzdeni kell. De most igy mar nem akkora kihivas hogy tudom hogy megkaphatom, hiszen o mondta. Eleinte nem ismertuk egymast es azz mondta nem tudna velem ossze jonni. Miutan beszelgettunk parszor es talalkoztunk, szabalyosan bocsanatot kert emiatt a kijelentes miatt es hogy nem igy gondolja mar.
En ugyan ezt tapasztaltam szinte az osszes parkapcsolatomban hogy mikor elkezdtem erzelmeket taplalni a lany irant es megnyiltam fele akkor o hidegult el es ezt nagyon aljas modon ki is hasznaltak. Mindig ez volt. Tudtak hogy szeretem oket es ugy kezeltel hogy ugysem fogom magam elszakitani toluk ha szemet mondon viselkednek is, de minsig az lett a vege hogy inkabb szakitottam mknt hogy megalazzanak.
Most en is igy erzem hogy mintha nalam lenne a hatalom, de en nem akarom kihasznalni erzelmileg a lanyt, meg egyutt se vagyunk lenyegeben. Miert van ez az erzes?
"Gyerekek itt nem a játszmázással van a gond,"
De, azzal van a gond. Végiggondoltad te egyáltalán, hosszútávon hová juthat egy olyan párkapcsolat, ahol a felek már az elején sem őszinték?
"hanem azzal, hogy eldobjuk azt ami a miénk és leveszünk valami újat a polcról."
És te tényleg nem látod az összefüggést a kettő között?
Mondd meg ennek a lánynak, hogy vannal rendes pasasok is, nem csak o lyan idióták, mint te.
Te meg keress olyat aki csak szívatja az agyad, ha neked ez kell.
Azért nincsenek hosszútávú kapcsolatok mert az egész párkeresés egy húspiac lett.
"Azért nincsenek hosszútávú kapcsolatok mert az egész párkeresés egy húspiac lett."
Én nem így tapasztaltam, de hát persze lehetnek más élményeink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!