Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy megnyílt felém és bevallotta, hogy eltudna minket együtt képzelni, ezután nálam csökken a vonzalom?
Eddig nem mutatott ekkora erdeklodest irantam a lany, nemreg kiontotte a szivet es bevallotta hogy most mar mashogy nez ram es ossze jonne velem, csunyan foglamazva beadta a derekat, nem jut mas az eszembe sajnos kifejezes erre. Amig kicsit passziv volt es elbizonytalanitott addig jobban vonzodtam hozza es ugy ereztem hogy ezert meg kuzdeni kell. De most igy mar nem akkora kihivas hogy tudom hogy megkaphatom, hiszen o mondta. Eleinte nem ismertuk egymast es azz mondta nem tudna velem ossze jonni. Miutan beszelgettunk parszor es talalkoztunk, szabalyosan bocsanatot kert emiatt a kijelentes miatt es hogy nem igy gondolja mar.
En ugyan ezt tapasztaltam szinte az osszes parkapcsolatomban hogy mikor elkezdtem erzelmeket taplalni a lany irant es megnyiltam fele akkor o hidegult el es ezt nagyon aljas modon ki is hasznaltak. Mindig ez volt. Tudtak hogy szeretem oket es ugy kezeltel hogy ugysem fogom magam elszakitani toluk ha szemet mondon viselkednek is, de minsig az lett a vege hogy inkabb szakitottam mknt hogy megalazzanak.
Most en is igy erzem hogy mintha nalam lenne a hatalom, de en nem akarom kihasznalni erzelmileg a lanyt, meg egyutt se vagyunk lenyegeben. Miert van ez az erzes?
"Sajnos #11-nek rohadtul igaza van. Én bele vagyok zúgva egy srácba, de amíg ő nem vall szerelmet, inkább játszom kicsit az elérhetetlent. Muszáj, mert annyiszor estem már pofára, mindig az megy, hogy akibe én szerelmes vagyok és jelét is adom, mármint érdeklődő vagyok meg ilyesmi, annak nem kellek, aki pedig belém szerelmes és szarok a fejére, az meg csak mégjobban odalesz értem. Ez van..."
Feleslegesek ezek a játszmázások. Azzal, hogy játszod az elérhetetlent, csak azt éred el, hogy mást csajt fog keresni. Utána meg sírni fogsz, hogy miért keresett mást. Kicsit túlkombináljátok. Egyszerűen csak magadat kell adnod, mindenféle játszmázások nélkül.
A 60%-osnak adok igazat. Tényleg nem az érzelmi érettség jelei a fenti gondolatok. Az, hogy sok felnőtt korú is így van vele, az csak egy dolog.
Van az a szint, amikor már önmagáért vonzódsz a másikhoz, nem pedig pusztán a szituációt találód izgatónak.
"#13 nem, ezzel pont azt szoktam elérni, hogy belémszeret :D A pasik így működnek, szeretik, ha valaki titokzatos, meg kell küzdeni érte. Hiába írod, hogy márpedig ez nem így van, 10 esetből 10-ben eddig ezt tapasztaltam."
Hát aranyom, akkor egyik pasival se kezdj el komoly kapcsolatot, mert rád fognak unni. Ha velem akarnál így játszmázni, már rég elhajtottalak volna. Ennek semmi értelme.
"Nem vetem meg azokat az embereket akik játszmáznak mert ma már így lehet érvényesülni, aki ezt nem látja be számomra az a gyerekes."
Érdekes...én tudok máshogy is érvényesülni. Ezek szerint gyerekes vagyok, mert nem játszmázok, és mert magamat adom. Vicc :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!