Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem a páromat, hogy tudnám megnyugtatni magamat?
Figyelt kérdés
Párom nem magyar származású, és nagyon félek, hogy megtamadja valami primitív idióta. Rettegek, hogy valami baja esik.
Ha nem vagyok vele, senki nem segitene neki, ezek egymásnak se segítenek...
Mit tudnék tenni, hogy ne idegeskedjek emiatt? Van itt valaki aki ugyan ebben a helyzetben van?
2017. jún. 26. 18:55
11/13 anonim válasza:
Párom magyar származású és én is nagyon félek, hogy megtámadja egy primitív idióta, ahogy engem is pl. a Keleti pályaudvar környékén. Én sem voltam vele és nem tudtam neki segíteni, de szerencsére a magyar emberek vagy ahogy te hívod őket "ezek" odaszaladtak és segítettek neki. A primitív idiótának meg dőlt az orrából a vér.
Megmondom mit csinálj: húzzatok ki külföldre ha nem tetszenek az itthoni "primitív idióták"!
12/13 anonim válasza:
Nem mellesleg engem lakott területen támadtak meg hárman, a páromat meg egy zsúfolt helyen. Akkor ki a primitív?
13/13 anonim válasza:
Engem is 2 éve a keletiben, ezek a kedves, rendes, beilleszkedni vágyó fiatalok támadtak meg, és raboltak ki, jelzem fényes nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!