Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon féltem a páromat, hogy tudnám megnyugtatni magamat?
Figyelt kérdés
Párom nem magyar származású, és nagyon félek, hogy megtamadja valami primitív idióta. Rettegek, hogy valami baja esik.
Ha nem vagyok vele, senki nem segitene neki, ezek egymásnak se segítenek...
Mit tudnék tenni, hogy ne idegeskedjek emiatt? Van itt valaki aki ugyan ebben a helyzetben van?
2017. jún. 26. 18:55
2/13 A kérdező kommentje:
nem menekült, van tartózkodási engedélye , tanulni van itt, nem akar letelepedni.
2017. jún. 26. 19:22
3/13 anonim válasza:
Akkor mi lesz veletek, ki mész hozzá külföldre? Inkább ezen aggódj. Nem lesz megtámadva, Vagy végy 2000-ért önvédelmi sprayt rendőrboltban. Nekem is van.
4/13 A kérdező kommentje:
alapból nem tervezünk itt élni, pont az ilyen emberek miatt, ha ö nem lenne nekem, akkor is elmennék ebből az országból mint sokan mások.
2017. jún. 26. 20:03
5/13 anonim válasza:
elég gáz provokatív kérdés...felesleges is az időt pazarolni rá.
6/13 A kérdező kommentje:
de azért arra pazaroltál ídőt, hogy ezt ide írd?
2017. jún. 26. 20:11
7/13 anonim válasza:
ennyi belefér, amúgy is szarás közben a wc-ről írtam, szóval sok időt nem pazaroltam el..:)
8/13 anonim válasza:
Mit takr, hogy nem magyar? Angol? Netán svéd? Mitől félsz?
10/13 anonim válasza:
Amúgy meg menjél is, ha lehet ilyen gyáva semmire sértődő géneket itt ne örökítsél. :D Mondjuk én is megyek, de attól még szeretem az otthonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!