Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gonosz voltam?
Majd írd meg mi lett belőle.
Mindkettőtök viselkedése nagyon gáz. Szegény csajt sajnálom.
A csajt én is. De amikor én voltam hasonló helyzetben, jó lett volna ha valaki felvilágosít.
Az már csak rajtuk múlik, hogy mi lesz ebből.
Azért nem válaszol, mert nem foglalkozik ilyen gyerekes, értelmetlen hülyeségekkel, inkább éli az életét, programokat szervez, élvezi a nyarat, és azok társaságát akik szeretnek vele lenni. Nem érdekli, hogy ki kivel mit csinál vagy beszél, a saját dolgával törődik.
Örülnék neki, hogyha nem az én magánéletem lenne kitárgyalva akár nyilvánosan, akár privátban.
Jaa és ''kedves jószándékú'' kérdező, valószínűleg mire ezt olvasnád, már rég le leszel tiltva, talán törölve is lesz a profilod. Nem azért nem írtam neked semmit, hogy aztán nyilvánosan folytasd amit privátban elkezdtél.
#8-nak üzenem, hogy nem vagyunk rondák, de nyilván mindenki saját magából indul ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!