Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy elméleti kérdés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elméleti kérdés?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy jó topicba írom, de van egy elég érdekes kérdésem. Leszögezem, hogy nem vagyok nőgyűlölő! Tehát majd ennek függvényében olvasd el, ha rászánsz egy kis időt, s átböngészed. Csupán fantáziálok. Valszeg marhaságnak fogod/fogjátok gondolni, de ez mivel csak az én őrült agyam szüleménye, ezért nem akarom, hogy szétszedjetek. Senkit nem akarok ezzel megsérteni.

Valamikor a jövőben, egy feminista nőkből álló csoport átvenné a hatalmat a Földön. Ezek több frakcióra bomlanának. Lenne Eurázsiai Nő Birodalom, Amerika Női, Afrikai Nők Uniója stb.. Vagy valami hasonlók, ilyen államszerű valamik. Itt egytől-egyig diktatúrák müködnének.

A férfiak, s azon nők ellen írányulna, akik elutasítják a feminizmust. A férfiakat rabszolgasorba taszítanák, az olyan férfiak segítségével, akik készséggel szolgálnák a rendszert. Világszerte koncentrációs táborok működnének, ahol kegyetlen munkát kellene végeznie a raboknak. A cél a férfiak halálra dolgoztatása, majd aztán a következő generáció eltiprása, s ezt így tovább folytatni.

Eltelne bőszen ötven év, kialakulna a rendszer. A férfiakat ezekbe a kategóriákba sorolnák a diktátor nők.

-Lenne a karhatalom, s a hadsereg, ők lennének a rendszer hű szolgái, katonái. Ilyen, ÁVH, Gestapo, NKVD, KGB szerű politikai terrorszervezet

-A kényszermunkások több százmilliói.

-A tenyészbikák, mert a fajt a reprodukálni is kell. Direkt itt a jó, erős, izmos génekkel megáldott fickókat hagynák.

-Az eleve elpusztításra váró férfiak. Sokakat már a születésük után meggyilkolnának.

Ezeket a kategória besorolásokat már egészen kisgyermek kortól megkezdenék. Hormonszerekkel igyekeznének az érzelmeket, s a szexuális vágyakat kiölni az emberekből.

Az ellenálló nők rosszabbul járnának. A hatalmi vezetés árulónak tartaná őket, s egyértelműen az elpusztításukra törekednének. A többi hölgy korlátlan hatalommal rendelkezne a férfiak felett.

Az 50 év elteltével kitörne egy háború, melyet az eurázsiak nyernének meg. Elfoglalnák Afrikát, Ausztráliát, Amerikát és Óceániát.

Újból eltelne jópár év. Sikerülne egy lázadást tető alá hozni. Ti mit szólnátok egy ilyen jövőhöz? Elég képtelen dolog, de hát csak fantáziálgatás az egész. Nem kell ezt olyan véresen komolyan venni. Csupán érdekelne azok véleménye, akiknek van eme érdekes gondolatmenetemről valamilyen véleménye, hozzátenni valója.

Köszi, ha elolvastad!😃

2017. jan. 15. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát te nem kicsit vagy paranoiás. :D

Robert Merle: Védett férfiak-at olvastad?

2017. jan. 15. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem tudod, mit jelent a feminizmus.

Az a lényege, hogy felőlem a másik nő elutasíthatja a feminizmust, mert joga van választani. Csak ne korlátozzon engem.

Nem akarok férfiakat dolgoztatni, azt akarom, hogy mindenki boldog legyen úgy, hogy nem bántja a másikat.

Miért kéne a szexuális vágyakat kiölni az emberekből?

Még ha ezt megírnád könyvben vagy filmben is, egy csomó kérdés van, teljesen kusza. Dolgozd ki jobban, mert ez így tökre össze van hányva.

2017. jan. 15. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Ráérsz :)
2017. jan. 15. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Bárcsak a valóságban csinálnák ily3n nyíltan.

30/f

2017. jan. 15. 16:30
 5/10 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

A feminizmus (eredetileg) nem a férfiak elnyomásán alapszik. Egyenjogúságért harcol, hogy a nőknek ez meglegyen. És én feminista szellemben egyenlő félnek tekintem magam egy férfival szemben és a férfiakat is velem egyenlőként kezelem.

Az lehet, hogy a feminizmust sokan próbálják kicsavarni, és vannak vadhajtásai. De én ezen törekvésekkel nem értek egyet. Férfi és nő sosem lesz egyenlő. Megvannak a férfiak erősségei és megvannak a nőkké. Akkor áll össze az egész és van haladás amikor nem lenézi egyik a másikat, hanem összefog. Elismeri saját gyengeségét és hibáját és a társára támaszkodik, hogy kiegészítse azt.

Nekem egy ilyen fent felvázolt hevenyészett világkép inkább lenne paródia, mint ijesztő. De ha eddig eljutunk akkor nyugodt szívvel kis hallhatnánk.

2017. jan. 15. 16:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Irigyellek, hogy ennyi a szabadidőd -.-"
2017. jan. 15. 17:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Vasárnap van....
2017. jan. 15. 17:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha van egy kis írói vénád, írj beleőle egy regényt. Ki tudja, lehet hogybestseller lenne.
2017. jan. 15. 17:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lenne bestseller, inkább plágiumgyanús lenne ugyanis két regény ötvözete.
2017. jan. 15. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez tetszett. Hasonló betegségben szenvedünk :D
2017. jan. 15. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!