Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyszerűen itt vagyok 19eves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kkop0011 kérdése:

Egyszerűen itt vagyok 19eves . Es ki kell mondanom h nem volt nővel szexuális kapcsolatom (hetero vagyok), csak kis általános sulis koromban . Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Szerintem jó pali vagyok , ha valaki tudna segiteni akkor csatolok fotót is .. s szeretném a segítségeteket kérni..

2017. jún. 26. 00:43
1 2
 1/12 anonim válasza:
29%
Lehet rámenős vagy a nőknél, vagy egyszerűen nincsen jó kisugárzásod, stílusod (nem ismerlek, ergo nem tudom). Figyeld meg önmagad, hátha le tudsz szűrni valamit.
2017. jún. 26. 00:50
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
"csak kis általános sulis koromban"????? Akkor volt szexuális kapcsolatod? :O Vagy megint hallucinálok? :D
2017. jún. 26. 01:03
 3/12 anonim válasza:
33%
Lehet túlságosan elbízod magad
2017. jún. 26. 01:31
 4/12 anonim ***** válasza:
15%
Mesélj már lécci a kis általános sulis szexuális kapcsolatodról.
2017. jún. 26. 01:31
 5/12 anonim válasza:
79%

Most lehet rossz ezt a sok logikus és jogos kommentet olvasni. De nem az én dolgom de mégis el mondom, csak hogy ünneprontó legyek, mert amúgy mindenki érti. A kis általános kapcsolatai azt jelentik hogy akkor járt valakivel és akkor érte el a legnagyobb sikereit. Tudjátok csók, puszi stb.

Az élet változik meg változtak az igények most a ecset hajúak kellenek a lányoknak és az hogy sminkelj. Míg régen a "Rossz" fiúk most a selyem fiúk.

2017. jún. 26. 07:12
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Hat ez vagyok En .. szerintem tényleg nem vagyok egy otromba srac :D

Valamiert mégsem megy ..

Igen ..

Általános sulis koromban ..

2017. jún. 26. 12:14
 7/12 A kérdező kommentje:

6.os koromban , lett egy 8.os barátnőm ..

7.es voltam mikor le fekudtem vele , az o 16.szuletesnapjan ...

Persze eddig folyamatosan ment az "ismerkedés" egymás felderítése ..

De akkor együtt voltam vele 9.es korom ig ..

DE AZÓTA semmi 😂Es mar itt vagyok 19eves

2017. jún. 26. 12:16
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát pedig benned van a hiba. Hogy ismerkedsz?
2017. jún. 26. 18:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom , igazából nem igy nagyon tudom hogy kell ezt csinalni ..

1x voltam bulizni életemben , de akkor szerintem nagyon nyomulós voltam .. Es egyik lány sem foglalkozott velem :(

2017. jún. 26. 20:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért, hol, és hogyan szoktál próbálkozni?
2017. jún. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!