Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nő három pénzes középkorú pasitól pl. mérnöktől, közgazdásztól, informatikustól válik el, akkor ez hány milliót hozhat körülbelül, van olyan aki direkt a válópénzekért házasodik?
Mi az a válópénz? *.*
Kiccicáim, ez itt nem ámerika, ahol váláskor viszi a nő a férfi fél vagyonát.
Asszonytartás sincs.
A gyerektartás átlagos összege is 25 ezer/hó, ami a töredékét sem fedezi egy gyerek szükségleteinek. Abból aztán nem lesz tengerparti nyaralás!
Gondolom, ti vagytok azok, akik az első randin sétálni viszik a csajt, és egy pohár szódára se hívjátok meg, mert nehogy csak a pénzedért legyen veled. Mintha azt a havi 70 ezer bruttót a gold diggerektől annyira kéne félteni!
Szánalom.
Nincs olyan, hogy válópénz. Közös vagyon fele jár és csá. Ha van gyerek,akkor gyerektartás. Én egyszer váltam el és nem jártam jól, lehet azért mert a gyerektartás a gyerekre megy el egy az egyben....
Ami pedig minket nőket illet: a statisztikák szerint a férfiak kb 50%- házas vagy élettársi kapcsolatban él. Akkor ez a nőben is hasonló arány, igaz? Ki vagy te, hogy megmondd, a nők pénzért házasodnak, amikor ugyanolyan ha nem magasabb arányban diplomások a nők is? Én inkább azt látom hogy házaspároknál gyakoribb a hasonló anyagi helyzet.
Az egyedülálló meg nem mind milliomosra vár, hanem normális férfire aki intelligens és akivel összeillik. De hát a jó pasik nagy része foglalt. Arról már nem is beszélek, ha egy nő válás után akar ismerkedni az ugye csak selejtnek számít meg apa pótlékot keres a gyerekének....annyira nevetségesek vagytok már az általánosításokkal, hogy a nők 80%-a golddigger, amikor a nők nagy része valójában normális kapcsolatra vágyik normális pasival. De a normális a mi szótárunkban nem egy nőgyűlölő, kisebbrendűségi komplexussal küzdő, Vajnatimikére nyáladzó tuskót jelent, hanem értelmes embert egészséges lelkivilággal, kezdetnek például olyat aki nem másokat okol a saját nyomoráért hanem tesz érte.
" De a normális a mi szótárunkban nem egy nőgyűlölő, kisebbrendűségi komplexussal küzdő, Vajnatimikére nyáladzó tuskót jelent, hanem értelmes embert egészséges lelkivilággal, kezdetnek például olyat aki nem másokat okol a saját nyomoráért hanem tesz érte."
Minden nőismerősöm ezzel jön.
Aztán valahol menet közben mégis a nőket csak ürítésre használó Casanova mellett köt ki mindegyik, aki mellesleg lenézi őket, de kétségkívül jól mutat, a végén pedig jön a nagy csodálkozás, hogy dobva lettek egy fiatalabbért, ki gyerekkel ki gyerek nélkül.
Amit leírtál azok az értékek olyanok, mint a korrupció. Mindenki megesküszik, hogy ő sosem, a valóság mégis az, hogy mindenki...
Soha nem álltam le Casanovákkal, a válásom oka sem az volt hogy a volt férjem egy macsó. Elhidegültünk egymástól,főleg az apás szülés után nem volt már kedve velem lenni. Ez egy hétköznapi tragédia. Azóta is egyedül van, ennyi a történet.
Továbbra is kitartok amellett, hogy akit mi keresünk az az a férfi, akivel összeillünk és egymásra hangolódunk. Nyilván nem ismersz minden nőt. Én sem, viszont nő vagyok, rengeteget beszélgetek más nőkkel, látom, milyen döntéseket hoznak. Egyikünk sem jött össze macsókkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!