Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nő három pénzes középkorú pasitól pl. mérnöktől, közgazdásztól, informatikustól válik el, akkor ez hány milliót hozhat körülbelül, van olyan aki direkt a válópénzekért házasodik?
"Igen, tudom. Bocsi, de nem tértem ki minden kivételre. "
bocs, nem kioktatni akartalak, csak jelezni a kérdezőknek, hogy nem olyan egyszerű ám valakit lehúzni. a mondanivalód megerősítésének szántam, de itt a GYK-n látom mindenki rögtön harci módba kapcsol :/
Gazdagság alatt nyilván azt értem, hogy az illető pasasnak futja luxusra, drága autóra, menő ruhákra, háztartási extrákra, és két kézzel szórja a pénzt. Tehát külsőségekben is mutatja a hovatartozását. Ilyeneknek meg speciel mindig akad nőjük.
Pénzéhes nőből iszonyú sok van, csak a célösszeg változik. Van olyan, akinek már elég, ha 200 ezret eltapsolhat a pasas pénzéből. Van, akinek 500 ezer az elég. Olyan is van, aki még milliókkal se éri be. Hogy az ilyen nők mik, megvan erre a tudományos szakkifejezés, csak az árban különböznek.
Valóban szűk ez a réteg, de nem is kell nagynak lennie - egy ilyen fószernak simán van 4-5 "barátnője" is egyszerre, egymással is csalja őket, de neki ugye el van nézve a dolog.
De azt áruld már el, hogy hol a fenébe zavarja a te életed egy olyan fószer, aki havi tízmilliókat keres (ez ugye nagyon nem a mérnök, informatikus, közgazdász trió), két kézzel szórja, és biztosítja a csajnak, hogy havi százezreket, milliókat tapsoljon el (akár 5 csajnak is).
Ez neked miben befolyásolja az életed? Olyan nőt akarsz, aki erre vágyik? Vagy neked is majdnem annyi pénzed van, mint neki, csak ő 10%-al többet keres, és ezért nem jut neked gold digger?
Komolyan, fel nem foghatom, biztos vannak pénzéhes nők, de ők tuti nem engem keresnek (ahhoz azért nem keresek elég jól, hiába nincsenek anyagi gondjaim), és én sem őket. Most akkor nem mindegy, hogy egy ilyen pasas hány ilyen nőt szédít egyszerre?
Ott zavarja kedves #13 - és nem csak az enyémet, hanem minden átlagférfiét - hogy ezzel csak a nők ingerküszőbje és elvárása növekszik. Ha látják, hogy ennek/annak a csajnak milyen jó élete van egy ilyen ricsiriccs pénzeszsák ürge mellett, őnekik is olyan fog kelleni. Akkor is, ha foglalt. Az átlagpasasokat meg sorba levegőnek nézik.
Na már most, ha a nők egy elég jelentős százaléka (olyan 80 körüli) ilyen, akkor marad 20% nő arra a 90% átlagos pasasokra akik nem gazdagok. Nekünk NEM golddigger nő kell, de ha jóformán csak ilyenek vannak, mert a többség ilyenné vált, akkor szerintem magad is rájössz egy kis gondolkodással, miért káros ennek az intézménynek az elterjedése a párkapcsolati szférában.
" Ha látják, hogy ennek/annak a csajnak milyen jó élete van egy ilyen ricsiriccs pénzeszsák ürge mellett, őnekik is olyan fog kelleni. Akkor is, ha foglalt"
nem jön ki a matek... ilyen férfiből mennyi lehet az országban? 100? 1000? Legyen mindegyiknek 5 barátnője, még az is elég kevés. Főként, hogy az ilyen pasik top nőket fognak futtatni, nem az átlagos könyvtároslányt a szomszédból.
Tehát a nők is választhatnak, hogy akarják e a Lamborghinit ajándékozó pasast, aminek a megszerzésére esélyük sincs, vagy akarnak normális párt, családot.
Emlékszem a húgom, meg az unokatestvéreim is úgy voltak vele olyan 16 évesen, hogy ők majd kifognak egy gazdag pasit. Egyiknem sem lett gazdag párja, átlag srácok mellett kötöttek ki, mert 16 évesen a lányregények alapján jó volt arról álmodozni, hogy majd jön a szőke herceg piros Ferrarin, és biztosítja a gondatlan életet, a valóságban meg egyikük sem látott még csak olyan férfit sem, aki havi 1 millát keresett volna.
Hát tudod... isten óvjon engem egy olyan nőtől, akit itt leírtál. Ha egy nő amiatt, hogy másnak sikerült kifogni egy 65 éves pénzes pasit maga is erre az életre vágyik, és emiatt lemarad rólam, akkor ezért hálát adok az égnek.
Én nem irigykedem emiatt, hanem örülök, hogy hogy van szelekció, és nem kell egy olyan nő mellett leélnem az életem, aki egész életében a Hufnágel Pistire vágyott bár velem van.
ui: egyébként, neked nem azért nincs nőd, mert nem vagy pénzes, a nők pedig a Lambós papára vágynak, hanem azért, mert gyakorlatilag ennyire szánalmas, hülyéknek tartod a nőket.
Hidd el, a valóság nagyon nem ez, csak a GYK-n létezik ez a világ, de mivel itt az összes kollégád is ezt fújja, ezért már elhittétek.
Én is egyedül vagyok, de ha körülnézek, akkor nem ilyen nőket látok.
Kedves #17, ilyen nőből rengeteg van. És pontosan azért vannak egyedül, mert senki nem elég jó nekik, ők meg büszkén tartogatják magukat, mert ő királyi felségükhöz csak egy gazdag pasas érhet fel, az átlagférfi meg szégyellje magát, hogy nem tudja teljesíteni az igényeiket.
Az anyagias nőket szánalmasnak és hülyének is tartom. Problem?
Az meg nem az én saram, hogy 80%-ban csak ilyenek vannak. Azért hiszed azt, hogy ez csak a GYK-n létezik, mert ezt akarod hinni. Szerinted a nők közt nagyon kevés az anyagias meg a felszínes, a csúnyarossz pasik a hibásak, mert egyikkel se jönnek össze, és jókedvükből itt nyavalyognak, sok lúzer, úgykellnekik hahaha. Neked ez egy roppant kényelmes és egyszerű álláspont.
Van, amit te hiszel, és vannak a tények. A kettőnek pediglen semmi köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!