Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nő három pénzes középkorú pasitól pl. mérnöktől, közgazdásztól, informatikustól válik el, akkor ez hány milliót hozhat körülbelül, van olyan aki direkt a válópénzekért házasodik?
csak akkor kapna lóvét válásnál, ha közös vagyonnal rendelkeznek, ergo házasságkötésnél így állapodnak meg.
ez meg már egyre ritkább, mivel a férfiak már az évtizedek és a mások lehúzós tapasztalataiból okultak.
hogy csak úgy nem dobjuk ki a fele vagyonunk, mert jött egy nő az életünkbe.
Csak a házasság alatt szerzett vagyon a közös.
Azonkívűl a fenti szakmában sok nő is tevékenykedik. Főleg a közgazdászok között.
Én pl. építészmérnök vagyok.
Rohadt unalmas már, hogy itt egyesk úgy állítják be, hogy minden nő 120 ezerért robotol és magától nincs semmilye.
N
"Csak a házasság alatt szerzett vagyon a közös."
És még az sem teljesen, mert például a házasság alatt örökölt vagyon sem közös.
Egyébként, volt barátnőm aki jobban keresett mint én, mégsem éreztem magam hozományvadásznak (sőt a végén én szakítottam, pedig ott csak bele kellett volna ülnöm a családjánál a tutiba), és volt párom, aki piszkosul rosszul keresett, de egy pillanatig sem érezte úgy, hogy pumpol.
Nem tudom, hogy itt a GYK-n miért terjedt el, hogy a nők csak a férfiak pénzére hajtanak, és kizárólag pénzzel lehet megszerezni őket. Mérnök vagyok, jól keresek, de sosem találkozta még ezzel a pénzéhes tömeggel, amiről a GYK egyfolytában szól, és gyanítom, hogy a kérdező férfiak nagy része sem, mert különben nem nyíknának, hogy pénztelenek, és ezért nincs nőjük.
"Nem tudom, hogy itt a GYK-n miért terjedt el, hogy a nők csak a férfiak pénzére hajtanak, és kizárólag pénzzel lehet megszerezni őket."
Egyszerű. Mert a gazdag pasasok valamiért hosszútávon sohase szinglik, és olyan nőt kapnak meg, amilyet akarnak.
Forrás: Andy Vajna.
""Csak a házasság alatt szerzett vagyon a közös."
És még az sem teljesen, mert például a házasság alatt örökölt vagyon sem közös. "
Igen, tudom. Bocsi, de nem tértem ki minden kivételre.
"Az új Polgári Törvénykönyv szabályai alapján a házastársak különvagyonához tartozik a házastársi vagyonközösség létrejöttekor meglévő vagyontárgy; a házastársi vagyonközösség fennállása alatt általa örökölt vagy részére ajándékozott vagyontárgy és részére nyújtott ingyenes juttatás; a házastársat mint a szellemi tulajdon létrehozóját megillető vagyoni jog, kivéve a vagyonközösség fennállása alatt esedékes díjat;a személyét ért sérelemért kapott juttatás; a személyes használatára szolgáló szokásos mértékű vagyontárgy; továbbá a különvagyona értékén szerzett vagyontárgy és a különvagyona helyébe lépő érték."
Megfelel?
"Egyszerű. Mert a gazdag pasasok valamiért hosszútávon sohase szinglik, és olyan nőt kapnak meg, amilyet akarnak."
Tisztázzuk már, hogy mit jelent a gazdagság?!
Itt a GYK-n gyakran olvasom, hogy "jaj, ha 200 nettóm lenne, enyém lenne a világ (legalábbis az összes nő)". Nos, biztosíthatlak, hogy a szingliség elkerüléséhez a 200, de még a triplája sem elegendő!
Természetesen van az Andy Vajna féle vállalkozó réteg, ami szerintem olyan évi 100 milliós tiszta bevételnél kezdődik szerintem (Vajan esetében ez vélhetően egy nagyságrenddel komolyabb pénz). Ők tényleg gazdagok, és tényleg találnak valami gold diggert, de azért ezt a réteget kár belekeverni a dolgokba, elég szűk ahhoz, hogy mindennapi nő egyáltalán találkozzon velük.
A kérdés is mérnökről, informatikusról szólt, nem a Vajna féle kiemelkedően gazdag vállalkozóról, már pedig egy IT mérnök hidd el nem talál minden ujjára nőt attól, hogy anyagi problémái bizonyára nincsenek (nagyon hülyének kell lenni ebben a szakmában, hogy ne keressen jól az ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!