Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nem extrém-drága...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nem extrém-drága értéktárgyakat, vagy ajándékot kell villantania egy pénzes pasinak, ami nagyon nagyban növeli a csajozás sikerét?

Figyelt kérdés
A meghívhatlak egy italra ugye általában nem működik, a discoban meg nem tudják milyen autód parkol kinn, vagy mekkora lakásban laksz.
2017. jún. 22. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Öltözködés.

A nőknek férfiak számára hihetetlen tudásuk van arra, hogy jól megtippeljék egy férfi adott ruhadarabja mennyibe kerülhetett.

Egy példa, de így kell elképzelni: Húgommal múltkor nyaralási képeket néztünk és egyből feltűnt neki, hogy egy jó barátom Mustang márkájú pólóban van, ami 15-20 ezer forint is lehet. Én: Mi a fax az a Mustang márka?

Ha gazdagként villogni akarsz, akkor öltözködéssel tedd.

26/f

2017. jún. 22. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre sok választ fogsz kapni! Főleg a "villantani" kifejezést imádják az egyszerű, normális emberek!:D
2017. jún. 22. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

Normális nő nem vár el ajándékot úgy, hogy nem vagytok együtt (nekem 2. randira hozott párom egy kuwaiti kártyanaptárt, akkor gyűjtöttem, annak nagyon örültem... de első randi előtt ajándékot? milyen jogon?). Ha csak ajándékkal tud vki nőt szerezni magának, az régen rossz, és akkor is ált. csak drágával. Diszkóban meg azért értelmes lányt találni... hát...

De mondjuk aki az italra nem vevő, ha megkérdezed, az nagyobb ajándékra sem lesz az. Szóval az is elképzelhető, hogy azt kell végignézned, hol, kikkel ismerkedsz és érdemes-e rajta változtatni.

2017. jún. 22. 15:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Egy szál vörös rózsával minden nő levehető a lábáról. De azért az első randit várd meg, discoban ne ajándékozgass senkinek semmit.
2017. jún. 22. 17:01
 5/11 A kérdező kommentje:

"Egy szál vörös rózsával minden nő levehető a lábáról. "

Ki tapasztalta ezt így?

2017. jún. 22. 18:16
 6/11 anonim ***** válasza:

5

Az adott válaszolón kívül senki sem

2017. jún. 22. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Az tapasztalta így, akinek igazi FÉRFI udvarolt és nem egy felszínes liba.
2017. jún. 22. 21:19
 8/11 A kérdező kommentje:
Az igazi férfi az gazdag szépfiút/nagydarab tahót jelent?
2017. jún. 22. 21:21
 9/11 anonim ***** válasza:

7

Ennek semmi értelme amit írtál!

Van akinek nő udvarol? :D Nő udvarol nőnek? Ezt bizony elírtad

2017. jún. 23. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
A hetes rájött, hogy nőként írtam, és azt tapasztaltam hogy egy igazi férfi így udvarol és ez levett a lábamról. Egy szál vörös rózsa, egy mély, igéző "ma szexelni fogunk" tekintet és utána abszolút úriember módjára viselkedés.
2017. jún. 23. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!