Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolat komolyságát és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat komolyságát és hosszúságát tekintve számít e, hogy a kétfél korán fekszik le egymással?

Figyelt kérdés
Pl:2-3 tali után
2017. jún. 22. 09:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Ez az adott 2 embertől függ. Pl az első pasimmal anno 19 évesen 4 hónap utàn feküdtem le. Egyrészt szűz voltam, màsrészt nem akartam hogy ribinek tartson. Együtt jàrtunk elvileg. Gyakoirlatilag meg csak meg akart dugni aztàn dobott. Utólag bevallotta hogy több szűz lànnyal megcsinàlta ugyanezt, mellette persze végig csalt.

A következő kapcsolatban 19 évesen a 2. Randin feküdtünk le először, majdnem 1 év utàn hagytam el az akkor màr vőlegényemet.

Volt egyszer 1. Randis szex is, utólag megbàntam. Rossz élmény volt nekem. Nem akartam semmit tőle. Ő szexkapcsolatként belement volna a tovàbbiakba. Èn nem.

Később egy màsik kapcsolatban 24 évesen a 3. Randin volt először szex, ma màr ő a férjem és 7 éve vagyunk együtt:)

Szóval ez nagyon vàltozó. Volt olyan akivel ismerkedèskor màr kiderült hogy nem akarok randizni vele. Ő azt mondta, hogy aki neki 3 randi utàn odaadja magàt az ribi. Kihasznàlnà a helyzetet aztàn lelépne. Erre mondtam, hogy de te is ugyanúgy lefekszel azzal a bizonyos valakivel, tehàt ennyi erővel te is egy ribi vagy. Erre azt mondta hogy az màs, mert ő férfi....közöltem vele, hogy szànalmasan gondolkodik és nem szeretnék vele talàlkozni, sem tovàbb ismerkedni. Undorítónak tartom az ilyen kettős mércét.

2017. jún. 22. 11:53
 22/29 anonim ***** válasza:

Offos nem offos, naponta hazudik mindenki. Az indíték ami nem mindegy. :)

30/f

2017. jún. 22. 12:02
 23/29 anonim ***** válasza:

#20 félreértesz...

Nem ezt mondtam. Ha így gondolkodnék, valszeg nem is lenne senkim, hanem $zartam volna az egészbe.

Egész egyszerűen arra irányult, hogy ez a "na akkor köztünk most mi van, mit akarsz amúgy" ez egy kínos téma, amire az ember általában nem azt mondja, amit gondol. Vagy mert hülyíteni akar, vagy mert nem akar megbántani. Vagy esetleg többet akar, mint én.

Vagy szex után kérdezzem meg, találkozunk-e még, amire azt mondja, ó hát persze, azt az életben többet nem beszélünk?...

Ezt nem lehet előre lefixálni. A szex után felszívódás meg gyakori eset amúgy. 2x esett meg velem az, hogy előtte mindent akart volna, aztán hopp, volt, nincs.

Lényeg, itt nem a szavak számítanak. Egyből úgysem tiszta a kép. De nem kell mondania semmit. Elég megfigyelni, hogy a találkozások után keres-e, érdeklődik-e utánam, vagy szimplán le$zar... Na remélem így már érthető.

2017. jún. 22. 12:10
 24/29 anonim ***** válasza:
Aki azt állítja, hogy sosem hazudik az éppen azt teszi.
2017. jún. 22. 12:19
 25/29 anonim ***** válasza:
Vagy valami hamis tévképzetbe ringatja magát, hogy ő valami csodálatos igazmondójuhász csillagszemekkel.
2017. jún. 22. 12:20
 26/29 anonim ***** válasza:

Mindkét eset bizonytalan. Ha rákérdezel legalább esély van átlátni a szitán.

30/f

2017. jún. 22. 12:22
 27/29 Sunshinedoll ***** válasza:
nem.
2017. jún. 22. 13:13
 28/29 anonim ***** válasza:

de! :D

30/f

2017. jún. 22. 14:28
 29/29 anonim ***** válasza:
Mi harmadik randin lefeküdtünk ennek nemsoká egy éve :) Azóta összeköltöztünk és naponta szeretkezünk, imádjuk egymást.
2017. jún. 22. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!