Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kapcsolat komolyságát és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolat komolyságát és hosszúságát tekintve számít e, hogy a kétfél korán fekszik le egymással?

Figyelt kérdés
Pl:2-3 tali után
2017. jún. 22. 09:25
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Ha nagyon hamar, akár elsőre, vagy másodikra szex van, ott 100-ból 98x tényleg csak arra megy ki a játék. Nekem ez a tapasztalatom (bár tény, volt, hogy én nem akartam többet találkozni...)

Párom agyát 2 hétig húztam, ezalatt kb 8x aludtunk együtt, 1 szál fehérneműben és nem szexeltem vele, pont a fentiek miatt, kíváncsi voltam, mik a szándékai.

2 hét után végül megtörtént, nem érdekelt, mi lesz, akartam (ez majdnem 2 éve volt, azóta van 1 bébi :))

2017. jún. 22. 10:29
 12/29 anonim ***** válasza:

"2 hét után végül megtörtént, nem érdekelt, mi lesz, akartam"

Ezek szerint türtőztetted magad. Egyszerűbb megkérdezni mik a kilátások. Ugyanúgy 50-50% magadat is szivattad :D

30/f

2017. jún. 22. 10:59
 13/29 anonim ***** válasza:

Nem, ezt csak az anyukák, meg esetleg az apukák mesélik a kislányaiknak, hogy megőrizzék a szüzességét.

Én egy lánnyal pl 20 perccel az első találkozásunk után lefeküdtünk, és pár hónap és még pár együttlét után rájöttem hogy szerelmes vagyok, és őt akarom.

2017. jún. 22. 11:13
 14/29 anonim ***** válasza:

#12-nél a pont. Mi második randin egymásnak estünk, de már volt petting az elsőn is. De tudtuk, hogy nem csak ennyit akarunk, így nem volt téma ez. A másik tesztelgetése nem jó semmire.

26/F

2017. jún. 22. 11:15
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én hónapokig vártam a szex-el pont ezen okok miatt, nehogy ribinek legyek titulálva (az másodlagos, hogy szűz voltam)

Aztán úgy lelettem koptatva mint annak a rendje,pont egy olyan lány miatt ,aki lazán belement a szexbe a volt nagy szerelmemmel. És a volt szerelmem nagyon is beleszeretett abba a lányba :) (az már más kérdés, hogy a csaj jól lekoptatta pár hét után)

Lényeg:Szóval ha valakinek kellesz, meg szeret, az sosem fog e-miatt ribinek titulálni. Nekem szinte csak fiú barátaim vannak, tudom, hogy gondolkodnak. Csak e-miatt senki sem fog rossz életű nőnek gondolni. Nem is értem, miért baj ha hamar sor kerül a szexre. Én is megértem, ha valaki vár ezzel, hiszen én magam is ilyen voltam, bár azóta sem voltam mással, de ha jönne egy olyan aki megfogna, bátran adnám magam oda. Nekem nem jött be az, hogy hónapokat vártam.

2017. jún. 22. 11:17
 16/29 anonim ***** válasza:

"Egyszerűbb megkérdezni mik a kilátások."=> Nem. Mivel az emberek nagyrésze nem őszinte, előtte hazudik, utána meg nem mondja a másik szemébe, mi az ábra, hanem szó nélkül eltűnik.

Így én nem kérdezgetek ilyet. És annyira nem szivattam magam, kibírtam. Inkább pont azért feküdt le vele, hogy kiderüljön, megy vagy marad...

Pattant már meg pasi amiatt is, hogy nem feküdtem le vele. Na az is annyit ért valszeg...

2017. jún. 22. 11:17
 17/29 anonim ***** válasza:

Inkább arról lehet szó sok esetben, hogy még azelőtt megtörténik a szex, mielőtt pontosan körvonalazódik mindkét fél fejében hogy lesz-e tartós kapcsolat ebből az egészből.

Aztán ahogy jobban megismerik egymást, minden téren, egyikük mégis meggondolja magát és hát az elég kellemetlen, olyan színezete lesz mintha csak szexre kellett volna a másik.

2017. jún. 22. 11:29
 18/29 anonim ***** válasza:

Ok az a te eseted. Arra céloztam, hogy mind a ketten kívántátok egymást. Azt szoktam mondani erre és a hasonló dilemmákra, hogy az a qrva aki árucserét folytat, akinek meg csak forgalma van, na az a sima normál ember. Árucserénél valaki koppan, forgalomnál szexet adtál szexet kaptál. Nincsenek vesztesek, kielégülés van.

30/f

2017. jún. 22. 11:43
 19/29 anonim ***** válasza:
Nálam egyáltalán nem számít, hogy első alkalommal, vagy 2-3 hónap után. Semmi kép nem, fogok vele maradni, mert a nejem nem egyezne bele, hogy elhagyjam.
2017. jún. 22. 11:48
 20/29 anonim ***** válasza:

#16 Nagyon sajnálatos, ha senkiben sem bízol és mindenhol hazug emberek vannak. De nekem már a feltételezés is sértő, hogy alapból hazugnak vagyok titulálva, már csak ezért sem akarnék egy hozzád hasonlótól semmit. Ilyen sértéssel indítani, nálam offos.

26/F

2017. jún. 22. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!