Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek bejön, ha egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek bejön, ha egy férfi nem csajozógép, nem ilyen macsós, hanem különc és verseket, történeteket ír? 28/F

Figyelt kérdés
2017. jún. 21. 20:07
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

9

Egy beszólást hallottunk most ettől a sötét személytől köszönjük lapozzunk :D

2017. jún. 21. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Ja amúgy engem se vonz a csajozógép macsó tipus. Elözö voltam. :)
2017. jún. 21. 20:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Na akkor van még remény :)
2017. jún. 21. 20:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Mit vàrsz ezektől a vàlaszoktòl? Ha 50 ből 40-en azt ìrjàk hogy nem, te akkor is olyan vagy amilyen, nem leszel màs. A pàr talàlàs meg attòl függ hol, hogyan, kivel ismerkedsz, mennyire aktìvan. 23/l
2017. jún. 21. 21:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem igen, csak valószínűleg nem vagyok a zsánered. :D
2017. jún. 21. 22:42
 16/16 anonim válasza:

Amennyiben egy parányit fiatalabb lennél... Úgy 12 évvel😂😂😂 Én is művészlélek vagyok, bár annyira nem húzódom vissza, de vannak általában olyan időszakaim, amikor írok egy verset, és néznek rám: "ez hogy pattant ki abból a szép buksifejedből aranyvurágszálam?!?!" Igen.... Nem mondanám trendi, divatos, és a mai társadalomnak megfelelőnek a verseimet... segáz... figyu! Egyszer úgyis találunk valakit momdketten!! Nyugtatlak, hogy nem egyedül vagy! A verseidet meg esetleg próbáld meg kiadatni! Tudom, nagyon naivnak hangzik, de ki tudja? Lehet van valahol apró hazánkban egy hasonló srác/lány, mint mi/te, aki éppen egy új Nyugat-ot készül alapítani! Lehet túl optimista vagyok. Most épp itt tartok. Mindenesetre ne add fel, tudd hogy nem vagy egyedül! Sosem leszel egyedül!

16/L

2018. jún. 26. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!