Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek a képen szereplő férfi milyen?
2017. jún. 20. 22:02
11/21 anonim válasza:
Jól néz ki, de a haja nem tetszik. Olyan 80-as évek fíling.
12/21 anonim válasza:
Túl világos a haja. Az arcszerkezete se jön be. 2/10.
25N
13/21 anonim válasza:
Nekem nem jön be. Bár az is igaz hogy nem mai típus.
10/6
22
15/21 anonim válasza:
Nem jon be. Nekem a 20-25 ev kozotti fiatal sportos fiuk tetszenek:185 cm,65-70kg, enyhen izmos. ;)
A kepen levo az kiesik a megadott parameterekbol.
N
16/21 anonim válasza:
30-40 éve volt divat az ilyen séró.Talán olyan 40 körül volt a pasi anno.Ha akkor éltem volna,elfogadtam volna,de ma már elég furán néznék rá.
Picit olyan,mint Peter Gallagher fiatalon,csak kevésbé húsos ajakkal és kevésbé hangsúlyos szemöldökkel.
17/21 anonim válasza:
Ma már 7/10 a haja miatt.Anno 10/10.
18/21 RoseTyler válasza:
Arcra nem pont az esetem, de objektíven nézve jó pasi. A hajával nekem spec semmi bajom. :D Szeretem, ha van haja egy pasinak. Szubjektíven pontozva 10/6,5. 33N
19/21 anonim válasza:
Nekem sem az esetem, de látom, hogy jóképű, nincs vele semmi probléma. Talán a haja tényleg ront az összképen.
26L
20/21 anonim válasza:
Olyan 6/10. Nekem picit idős, és picit rövidebb haja lehetne. Arcra teljesen rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!