Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányozhat a kapcsolatunkól?
"Mi hiányozhat a kapcsolatunkól?"
Napi fél-egy óra magány. Gondolom sülve-főve együtt vagytok miután végeztetek a dolgotokkal.
30/f
Magyarán ugyanúgy dolgozol, mint a párod és mellette a teljes háztartást viszed a segítsége nélkül. Talán ha ő is beszállna (ahogy igazságos lenne), több időd maradna pihenni, egymással törődni és nem éreznéd az egészet üresnek.
Össze sem költöznék olyannal, akinek nem a munkamegosztás a természetes.
Hát pedig én el nem tudom képzelni, hogy ha még szerelem van meg minden klappol, mégis hiányozzon valami.
Én is azt tudom mondani, hogy talán ne közös hobbit találjatok ki, hanem önállóan is legyen életetek úgymond. Tudtok miről mesélni egymásnak? Oké, hogy írtad, hogy vannak külön barátaitok is.. De kell, hogy a másik egy önálló emberként is éljen, különben miről is beszéltek este a vacsoránál? Semmi új nincs a kapcsolatban, akkor persze hogy unalmas. Az unalom pedig kinyír mindent idővel.
Neked/Nektek kell tudni, mi is a gond...Mi csak abból indulunk ki, amit te leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!