Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányozhat azért a volt barátom, mert nagyon magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Szakítás után randiztam, pasiztam, nem igazán jutott eszembe, nem éreztem úgy, hogy szeretném még. Mostanában volt egy komolyabb műtétem, még mindig itthoni nyugalomra vagyok ítélve, nem járok semerre 2 hónapja, pasi sincs a láthatáron. Mostanában nagyon sokat kattogok az exen, kicsit bosszant is az új barátnője, holott eddig nem tette (mármint a tudatával). Lehet ez a nagy magányosságom és unalom miatt szerintetek? L232017. márc. 19. 10:31
1/4 anonim válasza:
nem is ő hiányzik neked, hanem inkább a szeretet, a törődés, csak ugye nincs más akitől ezt megkapnád most :) ha lenne pasi a láthatáron, akkor vele foglalkoznál, rá gondolnál :)
am gyógyulj meg minél hamarabb, jobbulást :)
ha unatkozol eltudod magad foglalni gépközelben is jobb lehetőségek híján...
pl tanulhatsz, beszélgethetsz emberekkel, nézhetsz vicces macskás videókat :D
24F
2/4 anonim válasza:
Itt inkább az áll fent, hogy most kényszerpihenőre vagy ítélve és nem foglalkozik veled senki, mert nem tudsz menni vadászni. Így az emlékeidből táplálkozol, de ez korántsem jelenti azt, hogy valóban a volt pasid kéne. Épp csak ő rá vetíted ki a hiányt, hogy nem nyitják rád az ajtót. Légy óvatos, nem kéne visszarángatni ebbe, ha már túl jár hét határon.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem-nem, nem fogom visszarángatni. Köszönöm a véleményeket, megerősített abban, hogy biztos nem vagyok szerelmes már és nagyon megnyugtatott. Még 1 hónapot itthon vagyok, aztán úgyis újra kinyílik a világ.
2017. márc. 19. 10:56
4/4 anonim válasza:
Helyes. Jobbulást, let the force be with you! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!