Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mi hiányozhat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi hiányozhat?

Figyelt kérdés

Helyes srácnak tartanak a😴lányok. Vannak barátaim is.

Ezek mellett mindennap szomorú vagyok. Nem találom a boldogságot az életben.

Nem tudom megfejteni, hogy mitől vagyok ilyen. Szerintetek?

2015. jan. 24. 09:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A kisugárzás nagyon sokat számít...

Gondolj bele, te szivesen lennél egy depressziós lánnyal?

2015. jan. 24. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Kitalálom, azt mondták kedves meg aranyos vagy, vagy valami ilyesmi.

Ha egy lány ezt mondja, akkor 99%, hogy nem tervez veled hosszú távra. Csupán éreztetni szerette volna veled, hogy egy bizonyos mércén az átlag felüli tartományban vagy és jó esélyed van más lányoknál, de az ő köszöni szépen, nem kér belőled. Olyan, mint amikor megkapod a bizonyítványodat, van benne egy karó és a tanár azt mondja "okos vagy meg minden, de ennyi ide kevés lesz".

2015. jan. 24. 09:10
 3/6 anonim ***** válasza:
valaki bántott, elhagyott vagy mellőzött, aki fontos volt neked.
2015. jan. 24. 09:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert hagyod, hogy ez az érzés eluralkodjon rajtad. Lehet személetet kéne váltanod. És ne másoktól vagy tárgyaktól tedd függővé a boldogságod. Fogadd el önmagad és a kisugárzásodon is meg fog látszani. Ne akarj megfelelni másoknak, csak magadnak.
2015. jan. 24. 10:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, ez megtörtént folyamatosan.

Köszi!

2015. jan. 24. 12:18
 6/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, nagyon szívesen!
2015. jan. 24. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!