Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudnak a nemek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a nemek képviselői értelmesen beszélgetni?

Figyelt kérdés

Az előbb volt egy szokásos ám nagyon jól megfogalmazott egyik nemre kihegyezett kérdés. Visszatérő témára kérdezett rá, viszont tetszett, hogy szokatlan módon közelítette meg a problémát.

A lényege az volt, hogy a kérdező felveti, hogy az itt sikertelenségre panaszkodó férfiak meglepetésére jól fogalmaznak amiből ő jó intelligenciára következtetett, így felvetette, hogy miért nem próbálnak meg profitálni ezen tulajdonságukból. Írtam volna rá választ, mert úgy gondoltam végre meg lehet közelíteni a témát fröcsögés mentesen gondolat ébresztő és építő jelleggel, pont a kérdezés módjából kifolyólag, de sajnos levették mire elkészültem. Miért kellett ezt ? Válaszolnátok itt arra a kérdésre ? Kérdező, ha itt vagy, köszönöm a kérdést, nagyon jól raktad össze. Legyetek szívesek ne vetessétek le, ezen tényleg el lehetett volna kulturáltan beszélgetni.

30/f

#férfi #nő #nézőpont #előzőkérdés
2017. jún. 18. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Egyetértek a #9 válaszadóval. Valahányszor megpróbáltuk észérvekkel, logikusan felvázolni az ellentétes nemnek, mi a bajunk, mindig csak szidalmazást, cirkuszozást, meg férfigyűlölő köpkölődést kaptunk. Nem lehet úgy érdemben vitázni, ha az egyik fél rendszeresen felrúgja a szabályokat.

Szerintem ám ezek nem is a konszenzust, megegyezést keresik, csak az alkalmat, hogy egy jót kötekedhessenek, mert az ő gyopár szánalmas kis életükben ez az egy örömforrás. Ja meg a lepontozás is, mert érvelni luxus, és amúgyse tudnának, azt a pár magányos agysejtjüket leköti az Éden hotel meg a Daenerys királynő, vagy mi a fos.

Sajnálatos módon a lepontozás nekem is megy...whehehehe...

2018. szept. 28. 03:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Lehetne, mi mindig megpróbáljuk, de a másik oldal (na vajon melyik) elkezd indulatból "érvelni" és következetesen felrúgja a vita szabályait. És ezek után még van pofájuk megsértődni, ha a trágár mocskolódásra viszonzásul trágár mocskolódást kapnak...

A #9 válaszadó remekül leírta a lényeget, a hisztis feminácik le is pontozták kapásból :DDD fáj nekik nagyon az igazság :DDD

Aki csak azért jár fel hogy mások nyomorán szórakozzon, mert amúgy annyira egy gyagyás sötét idióta hogy más öröme nincs is a szánalmas kis életében, azzal nem fogsz értelmesen beszélni semmiről, mert a) nem akar b) ha akarna se tudna, mert hülyébb mint hat pár rendőrcsizma.

2019. aug. 14. 19:17
 13/14 anonim ***** válasza:

A férfiak értelmi alapon működnek, tehát rájuk észérvekkel lehet hatni.

A nők érzelmi alapon működnek, csak olyat fogadnak el érvként, aminek van érzelmi töltete.

Volt több kísérlet is arra, hogy normálisan beszéljünk a nőkkel, fel nem tudom sorolni, hány ilyen kérdés van, ahol mindenféle rosszindulat nélkül leültünk velük tárgyalni. A vége mindig az lett, hogy az egyik fél (na vajon melyik) felrúgta a szabályokat, és elkezdett lúzerezni meg rinyagépezni meg a többi lépcsőházi szellemességet szajkózni, erre aztán jött a többi is, mint a legyek a szarra, és törölték is a kérdést.

Nem fogják fel, hogy egy nem érzelmi alapú problémát nem lehet érzelmi alapon megoldani, mert nem is akarják. A többség úgyis csak azért kommentel az olyan kérdésekhez, hogy szórakozzon egy jót a másik rovására. Ha majd képesek lesznek valami alapszintű vitakultúrát elsajátítani, akkor érdemes lesz leülni tárgyalni velük.

2021. jan. 25. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Jobbára azért, mert az ellenkező nem (férfi vagyok) vitakultúrája a következő:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Javaslom elolvasni a kérdező kommentjeit. Egy legalja gerinctelen véglény. Ja, és persze törölteti a neki nem tetsző válaszokat.

Ennyit az ő vitakultúrájukról szerintem. Két jókora átszálló kell ezeknek, nem diplomáciázás. A szóból nem értenek.

2021. jún. 8. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!