Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy a párommal, lehessen beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!A párommal 6 éve eggyüt vagyunk,van egy 3 éves kis fiunk.Én 26N Ő 37F.Minden tökéletes a kapcsolatunkba egy dolgot kivéve,nem tudok a párommal beszélgetni,mondjunk pl amikor van valami ami zavar,vagy nem tetszik,vagy ami fáj és nincs kinek el meséljem csak neki.Az ő falujában lakunk egy albérletbe itt meg nagyon nincs senkim.Amikor valami idegesít,vagy bánt elkezdek mesélni neki halgat engem,de közben olyankor valamit mindig csinál,és látszik rajta hogy nincs türelme halgatni nem az a beszédes tipus.Nekem meg fontos hogy egy kapcsolatban oda figyeljünk egymásra,és meghalgassuk egymást.Van egy folytonos probléma amit most nem írok le,de nem a kapcsolatunkról van szó,és az engem bánt idegesít,és ahányszor azt előhozom tárit nincs kedve halgani.Pedig tudja jól hogy engem az zavar idegesít,és hiába mesélem mondom neki nem nagyon érdekli.Ez az egy dolog hiányzik a kapcsolatunkból,a komunikáció ami a legfontosabb lenne.Ezért fordulok ide,mit tegyek hogy észre vegye hogy nekem ez így nem jó,mivel vegyem rá hogy figyejen e téren jobban rám?Más minden rendben van,és kérlek ne irjátok azt hagyd ott,mert szeretjük egymást,azon kivül mindenben segít nekem,szeret,csak ez az egy dolog ami a kapcsolatunkba nem ok.És egy ennyiért nem dobom fel a kapcsolatomat.Aki csak beleköt a kérdésembe,és nem tud normális választ,tanácsot adni,az inkább ne is írjon.Ha van valakinek egy jó tanácsa,kérem ossza meg velem.
És bocsánat a helyesírásért,telefonról irtam,és siettem.
2017. máj. 8. 06:50
2/12 anonim válasza:
Hogy lehettek együtt 6 éve, ha a párkapcsolat egyik alapja hiányzik a kapcsolatotokból? a mély és őszinte beszélgetés bármiről és bármikor? És ilyen alapra szültél te 3 évvel ezelőtt gyereket? Gratulálok!
Hogy mit tegyék? Kapcsolat elején is ilyen volt?
Gondolom annak idején oltári nagy volt a szerelem és a rózsaszín köd miatt nem vetted észre a legfontosabb hibát és most pedig kétségbe vagy esve.
Nem igaz, hogy egy 37 éves képtelen felfogni azt, hogy a kommunikáció mennyire fontos.
Mond meg neki pl. azt is, ha nem tudtok őszintén beszélgetni, akkor a kapcsolatotok végét is fogja ez jelenteni.
2017. máj. 8. 06:59
3/12 A kérdező kommentje:
Ez csak egy ideje van így,amióta ide költöztünk a férjem falujába,említettem azt a folytonos problémát,a testvéréről van szó,és ez a probléma már két éve megy amitől már kikészültem,és ezt töbször felhozom neki,mert nem szünik a probléma és már besokalt,pedig jobb lenne ha végre nyugodtan meg lehetne azt beszélni.
2017. máj. 8. 07:08
4/12 A kérdező kommentje:
Amióta ez a probléma van,azóta lett ő is ilyen azóta nem lehet egy normális beszélgetést lefolytani,és már sajnos lassan semmiről nem lehet beszélgetni.
2017. máj. 8. 07:10
5/12 anonim válasza:
Szerintem nem akar konfrontálódni a testvérével, ezért hárítja azt is, hogy állandóan hallgassa erről a panaszkodásodat. Mindketten fontosak vagytok neki és idegesíti, ha te erről a gondról beszélsz. Ezért nem figyel rád és ezért terel. Egy idő után nem csak ez az egy téma, de mindegyik idegesíteni fogja, mert fél, hogy ha az egyik dolgot meghallgatja, rátérsz a testvér problémára.
Egy megoldást látok. Ha albérletben laktok, költözzetek el innen minél messzebbre, ettől talán megoldódik a gond.
2017. máj. 8. 07:26
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. máj. 8. 07:32
7/12 anonim válasza:
Es egy ilyen egyszeru dolgot nem birtal atlatni?
Azert egyedul ugye tudsz wczni?
2017. máj. 8. 07:38
8/12 A kérdező kommentje:
Kedves 7es nem bírnád ki hogy ne köss belém?Azért van ez az oldal hogy tanácsot kérjünk,Néha az ember ki kell írja magából ami bántja,ha más mod nincs.
2017. máj. 8. 07:43
9/12 A kérdező kommentje:
És wczni,képzeld oda is kísérni kell.Mit szólsz ehez?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!