Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség, nem tudok beszélgetni a párommal?
A hosszú úton,nem árt a pihenő :D
Talán azért van szünet, mert fogy a közös téma?
:D két és fél hónapja vagyunk együtt, sajnos még hétköznaponként nem, csak hétvégente vagyunk együtt, egy helyen :D fogy a közös téma. és engem nagyon zavar, hogy nem tudunk beszélgetni, csak kisebb - nagyobb szünetekkel.
24 L amugy...
Én például utazás közben csak párszor szólók hozzá, vagy kérdezek tőle. Nem baj az. Ha meg nagyon unatkozok akkor térj olyan témára át amit például a párodat érdekli, vagy térj rá a hobbijára stb. Indítsd el te a beszélgetést.
19/F
"A kérdező kommentje:
:D két és fél hónapja vagyunk együtt,
-Az nem olyan sok idő :)
sajnos még hétköznaponként nem, csak hétvégente vagyunk együtt, egy helyen :D
-Akkor elég gáz ha nincs sok közös téma
fogy a közös téma. és engem nagyon zavar, hogy nem tudunk beszélgetni, csak kisebb - nagyobb szünetekkel.
-Engem is zavarna,hogy max hétvégén vagyunk együtt és nem tudnánk beszélgetni :D
24 L amugy...
-23 F :)
Akkor ideje neki állni és keresni,melyikőtökben van a hiba :D Ki miatt nincs sok beszélgetés meg ilyenek :D Ha meg már nagyon nagy a csend, akkor csókolózzatok a csók a szerelem beszéde :P
őt minden érdekli, és semmi sem :) nagyon hangulat függő.
ez csak nálam jelent problémát, velem van a baj? vagy ez végül is normálisnak mondható. ?
Hát én például rengeteg hülyeségről szeretek beszélni , a barátnőmet meg már egy idő után idegesítiXD Am beszéljetek sexről, arról minden fiú szeret beszélni:D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!