Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség, nem tudok beszélgetn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség, nem tudok beszélgetni a párommal?

Figyelt kérdés
szeretem őt, és ő is engem, ám mégis sokszor van szünet a beszélgetéseinkben... miért van ez?
2011. jún. 22. 21:20
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

23 F. az a baj, hogy egyenlőre távkapcsi a dolog, mert ő x városba van (ami az én városom is, ott élnek a szüleim, ott nőttem fel), de /pill y városba vagyok, és míg nem lesz munkam x-be, addig nem tudok lépni. tetszik érteni.?

két hetente talizunk így, de érzem én is, hogy ez sokáig így nem fog menni. szóval kicsit bonyolult.

2011. jún. 22. 21:42
 12/15 anonim ***** válasza:
beszéljetek hogy ki mit csinált az elmúlt hetekbe vagy kérdezgesd őt h jobban megismerd vagy beszélj akármilyen hülyeségröl:p ha elkezdesz beszélni akármiről az újabb és újabb témákat hoz :D gondolom mással tudsz beszélni:) beszélj vele is úgy és ne azon görcsölj h jaj nem beszélünk jaj :D vagy te úgy veszed észre h te próbálsz beszélni ő meg sose hoz fel témát?
2011. jún. 22. 22:29
 13/15 A kérdező kommentje:

de folyamatosan "hozza fel" a témákat :) jó fej.

túl dramatizálom, igaz? :D

2011. jún. 22. 22:33
 14/15 anonim ***** válasza:

na látod ő is hozza fel a témákat,te is akkor meg semmi probléma hogy nem folyton beszéltek ,nem is kell :) meg aztán amit közölni akartok egymással azt úgyis közlitek :d

szóval igen,túl dramatizálod:P

lényeg hogy jól érzitek magatokat egymás társaságában. sztem neki fel se tűnik hogy nem folyton beszélgettek és vannak szünetek vagy ha feltűnik nem zavarja:D

2011. jún. 22. 23:03
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi , aranyos vagy :)
2011. jún. 23. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!