Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez az itt terjesztgetett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez az itt terjesztgetett szemlélet, hogy egy nő már előnnyel rendelkezik egy másik nővel szemben ha fiatalabb?

Figyelt kérdés
Nem erősen kisarkított dolog ez? Attól hogy valaki fiatalabb még nem egyértelműen jobb nő, nem néz ki automatikusan jobbam mint egy idősebb.

2017. jún. 17. 23:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Omg, total vicces, hogy 20-25 eves "ferfiak" valaszolnak erre a kerdesre.

Ez sose a 30 alattiakrol szolt.

Majd ha elertek 40-50 eves korig, meg fogom en nezni, hogy kit talaltok vonzobbnak, a 25 eves csajt vagy a 40 eves not.

Na mindegy.

2017. jún. 18. 10:27
 12/13 Ollókezű Edward ***** válasza:

Nagyrészt azok vigasztalják magukat azzal, hogy majd mennyi fiatal csaj fog ragadni rájuk olyan 10-20 év múlva, akik most a kutyának se kellenek. Mert most szar, bezzeg majd ha őszülő halántékú, sármos úriember lesz. Hát nagyon kicsi az esélye, hogy az lesz.

Elárulom, mikor én voltam 20-on 2,3,4,5 éves, akkor én és a velem egykorú iserőseim, barátnőim, rokonaim, mind kiröhögtük a 40-es nyomuló, nekünk akkor tatának meg papának ható pasikat.

Akiket pedig ismerek, és most 20-on éves nők, ők mind max. 10 évvel idősebbet akarnak maguknak, nem 40-est.

Erről ennyit.

De ez rajtatok múlik, pasik. Váljatok igazi férfivá, ne lepukkant 40-es roncshalmazzá. Ez a te kezetekben van.

2017. jún. 18. 10:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát ez szerintem egy bizonyos kor fölött és bizonyos számú évvel fiatalabb nőknél van így. Feltételezve azt, hogy az idősebb nő nem hagyta el nagyon magát a kapcsolat alatt, és karcsú, topmodell alkatú nőből elhízott lesz, mert akkor nyilván keres mást a pasas, és a fiatalabbak közül nagyobb eséllyel talál olyat, akihez fizikailag vonzódik.

Én ezt leginkább 40+os férfiaknál látom, akiknek a feleségük is 40+-os. Ott már sokaknál látom azt, hogy unja az "öreg húst", és akkor, ha már nyáladzik vmire, akkor min. 30-as, de inkább 20onéves nőkre... nálam is volt ilyen, akkor voltam 21 éves, egy esküvőn egy szegről-végről ismerős család 50-es férfitagja "udvarolt" (nem mászott rám konkrétan, de szerintem nem sokon múlott)... a felesége eléggé vékonyabb, fittebb volt nálam (én sem voltam ilyen kifejezetten kövér, de volt túlsúlyom), csak épp nekem még nem volt ráncos a bőröm és lehet, hogy az asszony már nem kívánta annyira a szexet, egy fiatalabb még igen...

De mondjuk egy edzett, ápolt, csinos, szép, jól karbantartott 30-as nőt nem fognak lecserélni csak a kor miatt egy '20-as nőre, vagyis nyilván van olyan férfi is, de nem ez az átlag.

2017. jún. 19. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!