Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz? FONTOS!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz? FONTOS!

Figyelt kérdés
Az van, hogy járok futni és van egy lány aki szintén jár, nem ismerem, de nagyon megtetszett külsőre és ma megszólítottam, majd elköszöntem de ő utánam jött és ő is megszólított, szóval gondolom bejövök neki én is. De van barátnőm, távkapcsolatban élünk, tőlem 300 km-re van, és két hónapja nem láttam már, meg keveset is beszélünk mostanában mert nem sok időnk van. Szerintetek ez már megcsalás ? Ma futás után beszélgettünk kicsit. Tudom hogy szemét dolog, de muszáj volt megszólítsam, nagyon tetszik külsőre, de a barátnőm is. Mi a gond ? Rosszul érzem magam kicsit emiatt.
2017. jún. 15. 22:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalás, csak egy figyelmeztetés, hogy gondolkodj el azon, mit is akarsz valójában az életedben és a kpcsolatodban.
2017. jún. 15. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
89%

Ha a távkapcsolatban nem látod a változás lehetőségét a közeljövőben ami annyit takar, hogy sokkal gyakrabban lássátok egymást akkor inkább lépj ki a kapcsolatból és gyere össze a futó lánnyal, ha érdekled.

Vagy pedig kezdj el vele ismerkedni, beszélj neki a nehéz kapcsolatodról, hogy nem bírod a távolságot és úgy érzed, jobb lenne kilépni már belőle majd gyere össze vele és szakíts.

Nem kell aggódnod, a barátnőd is nagy eséllyel ugyanígy járna el, ha találna valakit.

2017. jún. 15. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
85%

Nem gáz. Itt még dönthetsz arról, meg kívánod-e tartani a gerinced. Visszakozhatsz a csajnál, vagy otthagyhatod a barátnőd érte.

30/f

2017. jún. 15. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!