Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti férfiak, mit csináltok a szabadidőtökben?
Mostanában több lehetőségem van munka után kimozdulni, de szinte minden rendezvényen (kirándulások, előadások, tréningek) csak nőket látok, illetve néhány a nők által elrángatott pasit.
Férfiak, merre vagytok?:)
Kismillió dolog érdekelne engem, ami tartalmas, ellenben viszonylag szűkösek a lehetőségeim. De hát mihez képest szűkös. Internetezem, ez önmagában sokféle lehetőséget takar, a 80-as évekhez képest.
Főleg a művészetek, zene érdekel, de egy ideje az igényesebb felnőtt animék is, a japán nyelv mostanában.
A pedagógia továbbra is érdekel, szinten tartom magam elméletben, meg olykor gyakorlatban: szoktam babysitterkedni, amikor van rá lehetőségem.
Saját gyerek nincs, magányos vagyok.
Szabadidőmben a házamat újítom fel, az autómat szerelem, vagy szalonnát sütök a barátaimmal. Nem jérok koncertre, sem fesztiválokra.
Ha marad még időm, itt vagyok, nézegetem a sok bugyuta kérdést, ha tudok segítek. Vagy olvasok a neten.
Dolgozom, és mellette suliba járok. Egyedül intézem a házimunkát is, ami kevés időm marad, abban próbálok a barátaimmal lógni, illetve párt keresni. Adhatnál pár tippet rendezvényekre!
F35
Gépen játszok, jó kis Tyrian-t vagy Dűne 2000-t, olvasok ,zenét hallgatok, eszek valamit, dohányzok, ha meg ki kell mozdulnom, többnyire olyan helyre megyek, ahová élő ember be nem teszi a lábát.
32/F
Épp hottentottául tanítom a Blökit, de kutyául megy neki... Akárcsak nekem.
Sokáig azt hittem, jó dolog, ha más megy nekem, de rájöttem, jobb, ha más nem megy nekem... ;) Érti, aki olvas a sorok között... ;)
Bizony van még aki szereti a Tyrian-t! Szuperjó játék, szerintem messze jobb mint a mostani egymást utánzó WWII shooter játékok, call of vérpistike meg ilyenek...
Minden újrajátszással próbálok javítani a pusztítási százalékomon, még akkor is, ha nemlehet mindenütt elérni a 100%-ot, meg a játék pofátlan módon nehezít (minél több pontod van, annál több találatot bírnak ki az ellenségek), de mióta tudom a tvidli-fegyvereket is használni a hajókon, sokkal egyszerűbb lett! Jó kis Laser előlre, Sonic wave hátra, oldalra Battleship-class firebombz, speckó fegyvernek SDF Main Gun és nincs ami megállítson!:DDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!