Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen oka lehetnek annak ha egy 3-4-as külsejű pasi egy 7-es 8-as nővel van kapcsolatban, úgy hogy a pasi nagyon nem gazdag (töri tanár)?
Mert egy töri tanár az nagyon okosnak, műveltnek tűnik és emiatt sok csaj tanítványát el tudja bűvölni. A mi töri tanárunknál is ez volt, holott egy agyatlan barom aki egy elsőfokú egyenletet nem tudott megoldani, de ennek ellenére iszonyúan nagy embernek tartotta magát.
Később persze, amikor kidurrant a lufi és meglátta a csaj a rózsaszín köd után, hogy valójában nincs semmi a szavak és a látszat mögött, csak egy csóró tanár, akkor nem maradt meg hosszútávon mellette nyilván. De tini lányokat könnyű befűzni így.
NEM LÉTEZIK ÁTKOZOTT PONTSKÁLA, TI RETARDÁLTAK!!
Annyira fárasztó, mikor egy nap 50x olvasod a szánalmas 10-pontos skálát. NEM LÉTEZIK. Valami majom kitalálta, de normális ember nem így választ párt magának. Ez az elmúlt pár év ostoba szüleménye. Aki pontskálában gondolkodik, az egy érzelmi és értelmi analfabéta, akinek fogalma sincs, hogy működik a világ és az emberek, ráadásul teljesen átmosta az agyát is a médiaszenny. Lehet lepontozni, pontozósak...
Ha jól értem, akkor egy 10-es skáláról beszélünk.
Azt nem értem, hogy egy művelt férfi miért akar bunkó plázatöltelék nőkkel tölteni a szabadidejét. Nagyon ritka az, amikor egy konditermes, szolizó testű nő legalább 50%-ban annyira művelt és olvasott, mint egy töritanár. Szerintem egy átlagos külsejű nőt is lehet formázni (együtt tornázni akár), de csak egy érzelmileg Stabil, Empatikus és Kölcsönösen Odaadó párkapcsolatban/házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!