Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el az emberek az olyan 30 feletti férfiakat, akik nem akarnak párt, sem feleséget, családot, sem gyereket?
Én teljesen boldog vagyok egyedül, szüleimmel élek, éltem külön egyedül és úgy érzem sokkal nehezebb úgy az élet, így most a fizetésem 60 százalékát.félre tudom tenni és arra költeni amire akarom. Neem hiányzik az hogy alkalmazkodjak, kompromisszumot kössek egy párral.
Ismerősök kollégák távolabbi család stb. Csak mondják hogy mikor lesz már barátnő gyerek, nőjek már fel, meleg vagyok lúzer vagyok stb.
Azért az Életnek ennél komolyabb célokról kellene szólnia.
Amikor meghalunk, már késő azon gondolkozni, hogy (a kényelmünk érdekében) elpazaroltunk egy egész életet.
Jaa.... házasságon belüli gondokról, aztán megcsalásról, elhagyásról, gyerek elvételről stb... kell szólnia nyilván, ugyanis ismerőseim 70-80%-nál ezt látom......
Inkább azt veszem észre hogy irigyek rájuk, hogy szabadok mint a madár, van megtakarított pénzük, nem kell függeniük senkitől, nem kell felelősséget vállalni senkiért, és azzal flörtölhetnek, sexelhetnek akivel jólesik. Függetlenül attól, hogy a szüleikkel élnek-e vagy külön háztartásban.
Eközben a nagy önmegvalósítók meg nyomorognak az 50 négyzetméteres kis panelban, és életfogytig hozzá vannak kötve az elhízott, slampos, ráncosodó párjukhoz.
Arról nem is szólva, hogy sok pasasnak nem jut más, mint az egyedül maradás, mert hiába próbálkozott a nőknél, kapott másfél százezer kosarat, teljesen jogosan merül fel benne egy idő után, hogy "mi a fsz értelme van az egésznek?"
Kedves kötekedők, az ugye megvan, hogy a Kérdező leírta fehéren-feketén, hogy van fizetése, nem élősködik? Abba egyikőtök se gondolna bele ugyebár, hogy esetleg ő tartja el a szüleit öreg napjaikra, egyszerűbb fröcskölődni egy jót, persze szigorúan az egészségetek megóvása érdekében. A #9 meg helyből kapta is a mínuszt.
#16, szerintem te értettél félre valamit :)
A Kérdező feketén-fehéren leírta, igen: "tudok találni társat aki ellát"
Nem a szabadságról, meg a flörtölésről van szó, hanem hogy nem képes vagy nem akar önmagáról gondoskodni.
#17, az a bekezdésem nyilván nem érvényes a Kérdezőre, amiben taglalom, hogy az olyan férfiakat miért nézik le, akit mindenki elutasított.
Ha a Kérdező párt keres és talál, akkor ez a kérdés nyilván nem fog megállni, hisz olyan férfiakról van szó benne,akik nem keresnek se párt, se feleséget, és családot se akarnak. Abban a pillanatban, hogy ő valamelyiket is akarja, kívül esik a kérdés hatósugarán :) tehát már nem lesz értelme feltenni a saját szemszögéből.
Te nem akarsz csajt, a csajok meg nem akarnak téged.
Win-win!
#18, arra az esetre írta ezt, amikor a szülei már nem fognak élni.
Fura szemellenző van rajtad, de részemről én lezártnak tekintem ezt, ha ennyire nem értjük egymást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!