Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek számít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek számít ez a dolog egy nőn, vagy igaz a mondás, hogy ezt a nők inkább egymásnak való megfelelésből csinálják?

Figyelt kérdés
A körmökről lenne azó: mennyire fontos számotokra a körömlakk/műköröm? Plusz a szemetekben egy sima, rövid, festetlen körömmel szemben, vagy nem érdekel titeket?
2017. jún. 14. 18:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nem. Ugyanis nem érdekel, hogy KONKRÉTAN ki-milyenre festené a körmét, vagy hogy egyáltalán: milyen ruhát/cipőt hord.

Amilyet akar.

A lényeg, hogy jó is legyen, ne csak szép (a nők itt szoktak ugyanis túlzásokba esni).

2017. jún. 15. 07:18
 22/22 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy a körömlakkot/műkörmöt viselő nők legnagyobb része azért használja, mert NEKI MAGÁNAK TETSZIK.

Én szeretem, ha PICIT hosszúak a körmeim (értsd: nem tövig vannak vágva, hanem van 1-2 mm "fehér" rész), és színesek, mert imádom a színeket, szóval mindig géllakk van a körmeimen, egyszínű, a maximum 1-2 keskeny fehér csík bele mintának.

- a párom mindig megdicséri, hogy jól áll nekem.

- az első pasim szerette, hogy lakkozom, mert így mindig volt egy bombabiztos ajándék-ötlete alkalmakra

- a második pasimnak szerintem soha fel se tűnt, hogy lakkozva van a körmöm, vagy nincs

- az egyik haverom oda meg vissza van a festett körmökért, a piros és a fekete a gyengéje

- másik haveromnak felfordul a gyomra bármitől, ami körömlakk

- sógornőm párja annyit szokott kérni, hogy ne legyenek túl hosszú, túl csillogó körmei a párjának, azon kívül bármi jöhet

stb, stb stb...

NEM LÉTEZIK olyan, hogy "mit gondolnak erről a férfiak", egyéni ízlés dolga.

(u.i.: volt már elég hosszú körmöm is, tökéletesen lehet bele főzni meg takarítani. Hogy nem lehet, az csak pár ember kényszerképzete, illetve pár csak lustasága miatt elterjedt sztereotípia - ők is tudnának ilyeneket csinálni ha akarnának, csak nem akarnak...)

2017. jún. 15. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!