Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek számít ez a dolog egy nőn, vagy igaz a mondás, hogy ezt a nők inkább egymásnak való megfelelésből csinálják?
Nem. Ugyanis nem érdekel, hogy KONKRÉTAN ki-milyenre festené a körmét, vagy hogy egyáltalán: milyen ruhát/cipőt hord.
Amilyet akar.
A lényeg, hogy jó is legyen, ne csak szép (a nők itt szoktak ugyanis túlzásokba esni).
Az igazság az, hogy a körömlakkot/műkörmöt viselő nők legnagyobb része azért használja, mert NEKI MAGÁNAK TETSZIK.
Én szeretem, ha PICIT hosszúak a körmeim (értsd: nem tövig vannak vágva, hanem van 1-2 mm "fehér" rész), és színesek, mert imádom a színeket, szóval mindig géllakk van a körmeimen, egyszínű, a maximum 1-2 keskeny fehér csík bele mintának.
- a párom mindig megdicséri, hogy jól áll nekem.
- az első pasim szerette, hogy lakkozom, mert így mindig volt egy bombabiztos ajándék-ötlete alkalmakra
- a második pasimnak szerintem soha fel se tűnt, hogy lakkozva van a körmöm, vagy nincs
- az egyik haverom oda meg vissza van a festett körmökért, a piros és a fekete a gyengéje
- másik haveromnak felfordul a gyomra bármitől, ami körömlakk
- sógornőm párja annyit szokott kérni, hogy ne legyenek túl hosszú, túl csillogó körmei a párjának, azon kívül bármi jöhet
stb, stb stb...
NEM LÉTEZIK olyan, hogy "mit gondolnak erről a férfiak", egyéni ízlés dolga.
(u.i.: volt már elég hosszú körmöm is, tökéletesen lehet bele főzni meg takarítani. Hogy nem lehet, az csak pár ember kényszerképzete, illetve pár csak lustasága miatt elterjedt sztereotípia - ők is tudnának ilyeneket csinálni ha akarnának, csak nem akarnak...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!