Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nektek számít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek számít ez a dolog egy nőn, vagy igaz a mondás, hogy ezt a nők inkább egymásnak való megfelelésből csinálják?

Figyelt kérdés
A körmökről lenne azó: mennyire fontos számotokra a körömlakk/műköröm? Plusz a szemetekben egy sima, rövid, festetlen körömmel szemben, vagy nem érdekel titeket?
2017. jún. 14. 18:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
21%
Inkább a harmadik, nem listázott megoldás az igaz: nekünk, magunknak tetszenek a színes körmök, mert vidám, színes, és jó ránézni. Nem kell többet beleolvasni, mint ami...
2017. jún. 14. 18:45
 12/22 anonim ***** válasza:

A normális, szépen festett, megfelelően hosszú körmökkel semmi baj nincs, amik tényleg olyan kis sikkesek, vonzóak.

Az viszont, amikor a plázacica átesik a nyihaha túlsó oldalára, és olyan karmokkal díszeleg mint a Freddy Krőger, az már egy kicsit túl sok...

2017. jún. 14. 19:11
 13/22 anonim ***** válasza:
51%

Miért gondolja mindenki azt, hogy a nők agyatlan lények akik csak meg akarnak felelni vagy a férfiak, vagy a nők vagy a társadalom elvárásainak?

A műkörmöt nem szeretem, de ha úgy tartja kedvem, kilakkozom a körmeimet, ha nem akkor nem. Sosem kérdeztem a páromat erről, vagy más nőket, és nem érdekel, tetszik-e valakinek. Nekem tetszik.

2017. jún. 14. 19:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy egy ízléses szolid műköröm ami nem túl hosszú vagy egy szolídabb körömlakk tetszik, de nem mondanám, hogy pluszt jelent a festetlen körömmel szemben. Inkább az számít, hogy passzoljon az összképhez.
2017. jún. 14. 20:28
 15/22 anonim ***** válasza:

A körömlakk nem zavar, de a műkörömtől hányingerem van. Ha teljesen natúr, az is teljesen oké. Sőt, a sminket is gyűlölöm.

26/F

2017. jún. 14. 20:47
 16/22 RoseTyler ***** válasza:
80%
Bocs, hogy nőként belepofázok, de én azért festem ki a körmeimet (amikor épp olyanom van), hogy nekem magamnak tetsszen. Tökre nem érdekel, hogy más mit szól hozzá, legyen az férfi vagy nő.
2017. jún. 14. 22:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Abszolút hidegen hagynak a körmök legyen egyszerű max fényes de teljesen felesleges a csili vili extra festés meg egyebek.
2017. jún. 14. 22:15
 18/22 anonim ***** válasza:

Nézd, általában azt mondom, hogy ami úgy akar szép lenni egy nőn, hogy pont nem praktikus/ergonómikus, netán éppenséggel funkciókorlátozódással, sőt - egészségkárosodással - jár, az egyszerűen nem lehet szép.

Szóval egy karommá hosszított köröm, amitől pölö egy bögrét nem tud megfogni az illető, vagy egy billentyűzetet kezelni, az se nem praktikus, se nem ergonómikus, ráadásul funkciókieséssel jár. Tehát alapból nem szép.

De hozhatnám a miniszoknya-harisnya kombót is - télen -, mint az önkéntes egészségkárosítás mintapéldányát. (Nyáron persze szép, de télen már nem az!)

2017. jún. 14. 22:45
 19/22 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt hozta kérdező példának. Ránéztél egyáltalán?

2017. jún. 14. 23:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Az a bajom a képekkel, hogy a második, szépnek mondott natúr köröm sajna el van sárgulva a festéstől:) Erről ennyit.

Nekem festett körmeim vannak, mert nekem tetszik,sőt minimális sminket is használok, mert magammal szemben van rá igényem. A hajamat sem úgy hordom ahogyan az ágyból felkelek, egyszerűen nem tudnék úgy kimenni az utcára.

2017. jún. 15. 06:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!