Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy amelyik pasinál a farok stimmel ott az a gond hogy nem teljesen illünk össze belsőleg, akivel meg belsőleg harmónia van ott a farok nem stimmel?
Nekem az volt a megfigyelésem, hogy akivel nagyon jó volt beszélgetni, azzal pocsék a szex. Akivel jó a szex, azzal nem tudtunk beszélgetni.
Ha mindkettő stimmel, az nagy ritkaság! Az ilyen pasit meg kell becsülni. (És hozzá kell menni feleségül XD )
30 éves koromig dettó ezzel a gonddal küszködtem.
Minden tök jó volt, szexre került a sor, Kiderült, hogy semmi sincs a nadrágban.Aztán fordítva.Rendesen, keményen le tudott rendezni az úriember, de beszélgetni nem tudtunk jókat.
Elváltam 2 éve, és akkor jött Ő.Végre valaki, akivel minden passzol.Tudja használni az igencsak méretes szerszámot, bármiről tudunk beszélgetni, imádunk ide-oda elmászkálgatni, mindenhol jól érezzük magunkat.Kezdettől együtt élünk, vele élni tökéletes.
Elfogadott úgy, ahogy vagyok, vagyis elváltként, mostmar egy 7 éves kislány édesanyjaként.
Szóval ne add fel, próbálkozni kell, máshogy nem megy.
Különben nálam sose volt második szex ha az elsőnél úgy éreztem, ez nekem nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!