Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen társat/párt képzelsz most magad mellé? Külsőre és belsőre egyaránt!?
Kedves-bújós és így néz ki:
Külsőre vékony, vagy közepes alkatú, mosolygós, szép és természetes arcú, csinosan öltözködő lányt.
Belsőleg pedig kedves, szemérmes, csendes, szégyenlős lányt, akinek a személyisége, gondolkodásmódja hasonló az enyémhez, a lelki társam, és érzem rajta, hogy igazán szeret, és odavan értem.
Magas, 24-27 éves, sportos testalkatú, férfias. Művelt, irodalomkedvelő, illedelmes, őszintén érdeklődő irántam. Tudjunk együtt nevetni, közös programot kitalálni, hasonló értékrendünk legyen (pl belefér néha egy buli, de nem minden hétvégén részegnek lenni). Bízzon bennem, és bízhassak benne.
20L
Ez az idealom aztán felőlem ez ugy változhat ahogy az élet hozza.
Külső: Szőke haj, kek szem, átlagostól egy picit szebb arc, formás testalkat, szep mellek, dekoratív de nem tul kihívó öltözködés, egészséges mértékű smink.
Belso: csendes, introvertalt személyiség, aki néha azert ki mer törni megszokott életéből egy kis őrültségre, nem hisztizik, tudunk beszélgetni hulyulni, tud örülni az apró dolgoknak, szeret ugy ahogy vagyok
Ugy tűnik magas a léc.. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!