Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés következik! Mennyi a te és a párod magassága, illetve testúlya?
Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert készítettek egy tanulmányt ami alapján arra az eredményre jutottak hogy a férfiak és nők kb. 5-10%-os testmagasság különbséget és a 30-40%-os testsúly különbséget tartják a legvonzóbbnak.
Tehát a papírforma szerint egy 165 cm magas és 58 kg-os nő 173 cm és 182 cm és 75-81 kg közötti férfiakat tartja úgymond a legvonzóbbnak.
Én ezt nem feltétlen tartom igaznak, de kíváncsi vagyok más véleményére is :D
Én 160cm 53kg vagyok
Párom 183cm és kb 84kg
20N 21F
Én (24/N):
170 cm
55 kg
Párom (25/F):
183 cm
Súlyáról fogalmam sincs, nem szoktuk megmérni magunkat (nekem is csak egy orvosi papír miatt van adatom a sajátomról), ilyen magassághoz átlagosan izmos felsőtest, vékonykább lábak, nem tudom, az hány kg lehet... 70-valamennyi talán?
Én (21/L):
178 cm
57 kg
Párom (22/F):
189 cm
kb. 90 kg (amikor összejöttünk kb. 75 kg volt)
Ebben az esetben az adatok szerint pont beleillek a tanulmányba. Viszont tudatosan azt mondanám, hogy a magasságra kb. igaz, hogy azt tartom a legvonzóbbnak, de testsúlyra úgy képzelem, hogy annál kicsit többet, mert egy ilyen magas férfi esetén ez a testsúly (75-79 kg), ha van rajta izom is, már alsó becslés. (Persze gondolom beleszól a statisztikába, hogy én a magasságomhoz képest könnyű vagyok.
A párválasztás szempontjából nézve pedig voltam olyan srácba szerelmes, aki nem teljesítette volna ezeket a feltételeket, és a jelenlegi páromat sem a külseje alapján választottam.
Én 36N 160 cm 70 kg
Párom 36F 166 cm 78 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!