Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmérés következik! Mennyi a te és a párod magassága, illetve testúlya?
Azért fogalmazódott meg bennem a kérdés, mert készítettek egy tanulmányt ami alapján arra az eredményre jutottak hogy a férfiak és nők kb. 5-10%-os testmagasság különbséget és a 30-40%-os testsúly különbséget tartják a legvonzóbbnak.
Tehát a papírforma szerint egy 165 cm magas és 58 kg-os nő 173 cm és 182 cm és 75-81 kg közötti férfiakat tartja úgymond a legvonzóbbnak.
Én ezt nem feltétlen tartom igaznak, de kíváncsi vagyok más véleményére is :D
Én 163 cm 59 kg, párom 179 cm és 81 kg.
Majdnem igaz a papírforma :D
Ő (férfi): 170 centi, 72 kg.
Én 161 cm, 52 kg.
Jelenleg nincs párom, de leírom akik voltak.
1. 173/55 én akkor 182/65 voltam. (kapcs hossza 3.5 év)
2. 166/50 akkor 183/77 voltam. (kapcs hossza 8 hónap)
3. 178/62 akkor 183/68 voltam. (kapcs hossza 7.5 év)
Még azt megfigyeltem, hogy ők felszedtek úgy 5-10 kilót, én általában leadtam 3-6-ot. Kapcsolat után pedig ők fogytak, én híztam. :D
30/f
Azt hiszem, nálunk ez megbukott,
mert én 167 cm és 67 kg vagyok,
ő pedig 180 cm és 76 kg azt hiszem.
Na jó, az ő adataiban hirtelen nem vagyok biztos, mivel a számok már történelem órán is untattak.
Mondjuk ehhez érdemes azt is hozzátenni, hogy az első szerelmem, akivel nem jött össze a dolog, szintén 180 körül lehetett, és olyan 90 kg, míg exem 196-7 cm volt, de őt már lehetett a kövér kategóriába sorolni. Ez is bizonyítja, hogy a vonzóságot nem csak a magasság-tömeg kombó határozza meg, legalábbis azoknál nem, akiknek még nem mosta át az agyát a média.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!