Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a teendő az "elkerülhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a teendő az "elkerülhetetlen" találkozás esetén? Volt már valaki hasonló szituációban? Hogy kellene viselkedni?

Figyelt kérdés
2 hét múlva ballag a párom unokaöccse az óvodából, amire természetesen mi is megyünk. De az exem unokaöccse is ballag, sőt mi több a gyerekek legjobb barátok is. Az exem unokaöccse nagyon imádott engem, mindig a nyakamba ugrott ha mentem hozzájuk és meglátott, ezért aggaszt, h esetleg másfél év után megismer és h reagálna, valamint a szülei is. A másik dolog, h gondolom az exem is ott lesz és biztos vagyok benne, h a szülők leállnak majd egymással beszélgetni és fotózkodni (mivel jóban vannak) így én/mi is a közelében leszek/leszünk. Még sosem voltam ilyen helyzetben, nem is tudom, h ezt, h kellene kezelni, továbbá nem szeretnék ilyen ünnepélyen magyarázkodni, h mi honnan is ismerjük egymást ha mondjuk rákérdeznek... Mit lehet tenni? Köszönöm a segítséget! :)
2017. jún. 13. 08:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mit akar nyomozni, úristen! Nem kell keresztbe-kasul átbeszélni a múltat, ha nincs rá igényetek, de attól még illene tudomásul venni, hogy azért még van múltatok. A barátod és volt barátod unokaöccse egy csoportba jártak óvodába, na bumm. Amikor sokat találkoztál vele, jó kapcsolatot alakítottál ki ezzel a kisfiúval. Ezek a világ legtermészetesebb dolgai.

Ha találkoztok és odajön hozzád a kissrác, lehet megöleled majd, beszélsz vele pár szót, a családjának, köztük az exednek pedig odaköszönsz és ennyi.

A barátodnak én nem is szólnék, csak már akkor, mert lehet, hogy ez nem is így történik, pont elkerülitek a másik családot. Annyira meg nem jelentős a dolog.

Aki ez után nyomozni kezd, annak valami komplexusa van, az biztos.

2017. jún. 13. 10:32
 12/13 A kérdező kommentje:
Nah, megemlítettem neki, h az exem unokaoccse is tudtommal ott lesz es valoszinu o is, csakhogy tudjon rola blablabla... :) Mondta h semmi gond, ot nem fogja zavarni
2017. jún. 13. 18:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor minden ok, csak rémeket láttál. :)
2017. jún. 13. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!