Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló helyzetben valaki?
Figyelt kérdés
Évek óta ismertem egy srácot, akivel össze is jöttem pár hónapja. Sajnos ő párkapcsolatban volt. Egymásba szerettünk, viszont rájöttem, hogy a férjem nem tudom elhagyni..,...
a dolog kiderült, de a srácot a barátnője visszafogadta. A mi kapcsolatunk a sráccal azóta kimerül a net-es levelezésben.
Most viszont felhoztam neki a dolgot...mi lenne ha találkoznánk is, persze csak barátilag. Annyira hiányzik a társasága!
Mi lehet ebből? a srácot már nem érdeklem annyira, mert nemet mondott? (bár lehet, hogy csak a barátnője nyomására)
Szükségem van a barátságára, a társaságára! a barátnő ezt mért nem érti meg?????? én tényleg csak barátot szeretnék, nem szeretőt.....
2016. márc. 17. 08:34
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg csak barátot szeretnél, akkor keress magadnak, van pármillió ember ebben az országban. Azt a srácot meg hagyd békén örökre. Én az ő helyében nemhogy nem találkoznék veled, de nem is leveleznék, ha meg nagyon tapadsz, le is tiltanálak mindenhonnan.
2/3 anonim válasza:
Ilyet egy barátnőnek soha nem fogsz megmagyarázni, hogy a partnere, aki a szeretőd volt, most már csak barátként kell. Nem is igazán értem, hogy jutott eszedbe...
3/3 anonim válasza:
Nem akarok erről véleményt írni, mert te is tudod, hogy nem helyes amit teszel, csak le.sz@rod nagy ívben. Majdnem sikerült tönkretenned valamit, aminek ők adtak még egy esélyt. Nem elég? Nyugodj le, hagyd őket békén. Nem a társasága hiányzik, hanem , hogy flörtölgessen veled, hogy hízelegjen az egódnak. Ha rossz a kapcsolatod lépj ki belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!