Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek hogy esett volna, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek hogy esett volna, ha a párotok ott hagy ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
A munkahelyen történt, mentünk le reggelizni, és az exe már lent ült az ebédlőben. Mi is leültünk pár asztallal odább, és láttam, hogy ő is ugyan olyan, helyes körmöket csináltatott, mint amilyen nekem van. A párom csitítgatott, hogy ne foglalkozzak vele, neki úgysem áll olyan jól, mint nekem, stb, de csak nem bírtam magammal, odamentem, számon kértem rajta, majd elkezdtünk vitatkozni. A párom már a fejét fogta, aztán a többiekkel együtt, átmentek a másik étkezőbe, minket meg otthagytak. Azt mondta utána, hogy nem akart zavarni, és nyugodtan akarta elfogyasztani a reggelijét.
2016. febr. 21. 18:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, nagyon szánalmasan viselkedtél. Nem ő, hanem te!!
2016. febr. 21. 19:03
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
omg... mekkora egy hisztis liba vagy ennyiből
2016. febr. 21. 19:05
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy hisztis, undorító műkörmös liba vagy. A párod nem ott hagyott, hanem égett a feje miattad, és nem bírt ott maradni.
2016. febr. 21. 19:10
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Kár, hogy nem voltam szemtanúja az esetnek. Jót röhögtem volna. :D
2016. febr. 21. 19:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Te voltál gáz.
2016. febr. 21. 19:22
 6/16 anonim ***** válasza:

Ilyen nincs. Ez tényleg megtörtént?

Most komolyan azért mert az exének is olyanok voltak a körmei? Én nem is szoktam körmöket csináltatni magamnak, nemhogy ezen kiakadjak? Jesszus.

A párod azért hagyott ott, mert úgy érezte szégyent hozol rá ezzel a viselkedéseddel és igaza is volt. ilyeneket ne csinálj. A túlzott féltékenység már betegség.

Az én barátomnak nincsen exe, de ha bármely nőről megállapítja, hogy pl. csinos, nem hurrogom le, ha tényleg csinos, akkor elismerem én is, mert attól még barátom ugyanúgy engem fog szeretni.

Más nézet, hogy a témát te hoztad fel, neki nem jutott eszébe megdicsérni az exe körmeit, mert már nem ő érdekli a barátod, hanem te és ez az amit fel kéne fogni.

2016. febr. 21. 19:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Te jó ég... Komolyan a "helyes körmei" miatt akadtál ki? Kezeltesd magad!

Csodálom, hogy megúsztad ennyivel a dolgot.. Te jó ég, szerencsétlen srác mit kaphatott ezért a haverjaitól, kollégáitól. Nem lennék a helyében.

2016. febr. 21. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem lettem volna ilyen diplomatikus a párod helyében. Te csináltad a jelenetet, senki mással nem törődtél. Másokra a rendőrséget is ráhívják vagy biztonsági őrök cibálják ki őket kevesebbért.
2016. febr. 21. 19:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, én azért valahol megértelek téged.. :D Nekem is b a sz t a volna a csőrömet, de én nem így intéztem volna el.. :) A párod gondolom azért ment ki, mert egy, égett a pofája, kettő, nem akart belefolyni a vitátokba, és a többiek is jobbnak látták, ha szép csendben elhagyják a "frontvonalat". :D
2016. febr. 21. 19:34
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
De állati jófej a párod. Egy ilyenért minimum napokig kéne pitizned, hogy megenyhüljön, megbocsásson, nemhogy még te kéred számon, amiért otthagyott.
2016. febr. 21. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!