Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rendben van teljesen a szexuál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendben van teljesen a szexuális életünk, ha a barátnőm mindig így elégül ki? Többi lent.

Figyelt kérdés
Szóval egy kicsit aggódom mint férfi.Az van,hogy a barátnőmet nem tudom kielégíteni úgy,hogy csak dugom őt. Csak úgy van neki orgazmusa,ha én szex közben nem csinálok semmit,csak mereven *benne* vagyok és Ő elkezd így mozogni. Szóval ő elégíti ki magát,de a péniszem benne van. És bennem kialakult egy olyan negativ kép,hogy nem tudom őt kielégiteni. Meg arra is gondoltam,hogy a méretemmel van gond, vagy már nem tudom mire gondoljak. Jah meg még úgy tud elmenni,hogyha pl kutya pózban szexelünk és Én izgatom szex közben a csiklóját az újjammal. Simán a f*rkamtól nem megy el,ami nagyon rosszul esik nekem és sokszor kihat a napjaimra is és nem tudok koncentrálni szinte semmire. Már sokszor beszéltünk erről és mindig azt mondja én tökéletes vagyok neki és a méretemmel is elégedett,de valahogy nem tudom elhinni. Szerintetek van okom arra,hogy aggódjak? Amúgy én 22 F vagyok ő 19 L.
2017. jún. 12. 13:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én soha sehogyan nem tudok elmenni, mégis szeretem, igénylem a szexet, és nem, nem lenne elég, ha csak ujjazna.

Ez nem arról szól, hogy mindenki élvezzen el hamar, aztán húzzunk haza...

2017. jún. 13. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!