Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendben van teljesen a szexuális életünk, ha a barátnőm
mindig így elégül ki? Többi lent.
Figyelt kérdés
Szóval egy kicsit aggódom mint férfi.Az van,hogy a barátnőmet nem tudom kielégíteni úgy,hogy csak dugom őt. Csak úgy van neki orgazmusa,ha én szex közben nem csinálok semmit,csak mereven *benne* vagyok és Ő elkezd így mozogni. Szóval ő elégíti ki magát,de a péniszem benne van. És bennem kialakult egy olyan negativ kép,hogy nem tudom őt kielégiteni. Meg arra is gondoltam,hogy a méretemmel van gond, vagy már nem tudom mire gondoljak. Jah meg még úgy tud elmenni,hogyha pl kutya pózban szexelünk és Én izgatom szex közben a csiklóját az újjammal. Simán a f*rkamtól nem megy el,ami nagyon rosszul esik nekem és sokszor kihat a napjaimra is és nem tudok koncentrálni szinte semmire. Már sokszor beszéltünk erről és mindig azt mondja én tökéletes vagyok neki és a méretemmel is elégedett,de valahogy nem tudom elhinni. Szerintetek van okom arra,hogy aggódjak? Amúgy én 22 F vagyok ő 19 L.
Nincs ezzel gond...a nők többségének kell egy kis extra...mi gyakran szexelünk úgy, hogy közben izgatom a csiklóját is...egyáltalán nem gond, sőt így nagyobbat élvez és még annak idejét is tudom irányítani...szóval no para...
2017. jún. 12. 14:24
12/21 A kérdező kommentje:
Jó értem,de ha a nők többsége így van ezzel,akkor lényegében nem is faroktól mennek el,hanem csikloizgatástól,amihez elég egy ujj is. Szóval a farkamnak semmi koze az ő kielégüléséhez. Ha ezentúl csak ujjaznám őt,akkor is elégedett lenne ?
2017. jún. 12. 14:45
13/21 anonim válasza:
Jaj ezt olyan nehez megfogalmazni, hogy ne ertsd felre, de megprobalom.
maga a maszturbalas is kielegulest ad, de gondolom magadon is tapasztaltad, hogy megsem ugyanaz a ketto, ha magaddal jatszol vagy ha Neked/ Veled jatszanak. A szeretkezest azert hivjak szeretkezesnek mert ket szereto ember csinalja.... Szerinted miert az a legmagasabb formaja a szexnek? Mert ott most rosszul hangzik de a lelked is kiegul.
Tehat a kerdesedre valaszolva: A baratnod azert megy el, mert Veled csinalhatja, erzelemmel teli az egesz. Meg is ujjazhatod, meg lovagolhatsz azon, hogy a nemiszerved benne van-e a dologban vagy sem, de szerintem nem erdemes.... (Ha valakinek volt mar olyan szexualis egyuttletben resze, ahol nem egy olyan ember elegitette ki, aki irant erzelmeket is taplalt az szerintem aterzi amit most itt probalok magyarazni...)
2017. jún. 12. 14:54
14/21 anonim válasza:
Figyelj, ezen ne aggódj. Soha az életben nem tudtam elmenni hüvelyileg, de szerintem nem is fogok. Mégis azt mondom, hogy nekem nem is hiányzik, tökéletesen elég a csiklói, mert ügyesen csinálja a barátom. Igen, a kielégüléséhez elég az ujjad, de egyébként nekem maga a szex része is hiányozna, ha nem lenne, hiába nem érzek közben semmit.
Szerintem ezzel a legtöbb nő így van.
2017. jún. 12. 16:32
15/21 anonim válasza:
Kérdező, ha csak ujjal izgatod a csiklóját az is kielégítő, de nekem pl sokkal intenzívebb az orgazmus, ha közben bennem van. Szerintem ő is így van ezzel.
2017. jún. 12. 17:52
16/21 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy a huszonéves férfiak már vannak annyira tájékozottak és felvilágosultak, hogy értsék, nem minden nő élvez ugyanúgy és ugyanattól. De semmi vész, most már te is tudod.
2017. jún. 12. 17:59
17/21 anonim válasza:
te szerencsétlen, csak az ujjazastol nem megy el! CSIKLÓ!!! TUDOD MI AZ? Nezz utána! en specidl azt imadom mikor a férjem nyal es közben az ujjával a hüvely bemenetnel köröz, de nem dugja be
2017. jún. 12. 18:25
18/21 anonim válasza:
Ahogy a többi válaszoló is írja, a nők többsége csikló által tud csak elélvezni. Ez velem is így van. Ha a barátom nyal, plusz élvezetet ad az ujjazás közben, de csak az ujjazás nem elég. Ugyanígy van szex közben is. Ha izgatom/izgatja a csiklómat, el tudok menni szex közben, de ha csak szexelünk, attól nem.
Szerintem a ti szexualitásotokkal nincs semmi gond, csak te fújod fel. Örülj neki, hogy mindketten kielégültök, és szeretitek egymást. :)
20N
2017. jún. 12. 19:30
19/21 anonim válasza:
Jaj, most ne ess át a másik végletbe, hogy innentől kezdve csak pisilésre használhatod a kukidat. :D Kell az is, nyugodj meg, csak önmagában nem elég. A csikló önmagában is elég lehet, de mégis az az igazi, ha mindkettő van, legalábbis nálam. Hidd el hiányozna neki, ha nem tennéd be, mert az adja meg azt a lelki élményt, hogy a másikkal összeolvadsz.
2017. jún. 12. 20:12
20/21 anonim válasza:
Túl parázod a dolgot. Teljesen normális jelenség ami a barátnődnél van. De ez nem jelenti azt, hogy nem szereti csinálni. A probléma akkor lenne ha magának csinálná amikor te ott se vagy. Így, hogy elmondja, hogy jó neki és együtt csináljátok nincs semmi probléma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!