Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen egy átlagos pasi?
Egy átlagos fiú is lehet különleges...
Átlagos magas vagyok, nem csúnya, de nem is az a tipikus lányok kedvence... Átlagos vagyok? Igen.
Állítólag szép szemem van és nagyon hosszú szempilláim. Átlagos vagyok? Nem.
Kevés előadásra járok be, minden beadandót utolsó pillanatban írok meg, nem tanulok előre... átlagos vagyok? Igen.
Tanulmányi átlagom mindig átlag fölötti. Átlagos vagyok? Nem.
Szeretem a focit, a sört, a szexet. Átlagos vagyok? Igen.
Szeretem a komolyzenét, zongorázom, gitározok, kórusban éneklek. Átlagos vagyok? Nem.
13:52!
Teljesen igazad van!De ez is csak attól függ honnan nézzük...
már nem azér de nektek mit is jelent az átlagos szó??
a matematikában az átlag is az jelenti h vannak jó pasik, rossz pasik, közepes pasik és a közepes pasit kéne igy átlagosna nevezni...
mer mi van igy a csövessekkel, a fiatal stréberekkel, és az "átlagos emberekkel"???
sztem emberből meg nem is lehet átlagot képezni
vagy aztmondod h a külseje átlagos. de mihez képest
ez teljessen relatív
a másik meg h nem a közösség mondja meg h ki az átlagos hanem te magad a saját környezetedböl ítéled meg SAJÁT szemszögödböl amit eggyesek elfelejtenek és ig ezmár nem egy egyénikérdés lett hanem egy átlagos érdés átlagos válaszokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!