Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek milyen egy átlagos pasi?
fiú vagyok, de erre válaszolnom kell:
ÁTLAGOS!!! amilyet az utcán látsz sétálni tucatjával...
Átlagos: Mindenki átlagos valamilyen szempontból.
De még mindig szívesebben leszek átlagos, mint tömegember, aki követi a többi birkát :D De persze, a rajnapszemcsis, répgatyás hererákok, azok aztán az érdekesek, különlegesek. Neeem, nincs belőlük 6 millió :D
Különlegesre vágysz? Keress valakit, akinek olyan genetikai betegsége van, ami nagyon ritka. De a vicc, hogy ezt a kérdést fogadjunk, hogy egy átlagcsaj tette fel, akinek átlagos élete, divatmajom ruhája van, és egész életében semmi különlegeset nem csinált, csak élt és rontotta a levegőt.
Fiú vagyok, de erre én is szívesen reagálok.: Olyan, mint Dave Lizewski (azaz Kick-Ass), ahogy a filmben bemutatják.
És megjegyzem, hogy irtózatosan ostoba nők azonosítják az "átlagost" az "unalmassal". ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!