Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év felett szűznek lenni már tényleg gáz fiúként nem?
Figyelt kérdés
Szerintetek el kéne veszítenem már? Kényszerből? utána lehet jobban tudnék közeledni a lányokhoz?2017. jún. 10. 21:28
11/16 anonim válasza:
Nem az szerintem. Legalábbis ha kiderülne egy fiúról aki tetszik és udvarol is, hogy az, nálam nem lenne negatívum. Személyiségfüggő. Ha magabiztos vagy és téged sem zavar, akkor nem fogja a lányt sem. Csak "normálissal" kell, hogy találkozz.
Ne veszítsd el kényszerből.
12/16 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben járok, régóta nézegetem a hivatásos hölgyeményeket, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy igénybe vegyem a szolgáltatásaikat.
13/16 A kérdező kommentje:
A 9-es és a 12-es tudta értelmezni a kérdésem! köszönőm nekik! A többiekhez csak egy kérdésem lenne. Szerintetek ha tudnék bánni a csajokkal még szűz lennék?
2017. jún. 11. 08:41
15/16 anonim válasza:
inkább szüzen élem le az életemet, minthogy prostihoz menjek..
16/16 anonim válasza:
1. Nem, nem gáz.
2. Kényszerből szüzességet elveszíteni baromság.
3. Ha most nem tudsz a lányokhoz közeledni, akkor utána sem fogsz tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!