Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 év felett szűznek lenni már tényleg gáz fiúként nem?
1. kényszerből sose, azzal úgysem oldasz meg semmit
2. tételezzük fel, hogy megteszed kényszerből, aztán jön egy kapcsolat, mégis hogyan fogsz hozzányúlni egy lányhoz? ugyanolyan ideges leszel, mert semmi tapasztalatod nincs, érzelmi alapon minden teljesen más, mint megb..szatni magad valakivel
3. miért alakult így a helyzeted? mit tettél azért eddig, hogy legyen kapcsolatod?
Én 21 évesen vesztettem el.
Már 13-14 éves koromtól folyamatosan vágytam a szerelemre, fizikai intimitásra, szexre.
És 18-19 éves koromtól kezdve konkrétan sokszor álomba sírtam magam, amiért még mindig nem volt senkim.
25 éves koromra biztos megbolondultam volna úgy.
26/f
alap hogy örömlány.
beavatásra meg kéjenckedésre vannak kitalálva.
vagyis pont a te problémádra.
és igen,ha már nem félsz a pi-nától,megismerd a női testet és a magadat lesz rutin az ágyban a csajozás is menni fog.
Szerinted nőnek nem gáz? Itt is van - mármint az oldalon -, hogy ha egy nő X év felett szűz, akkor biztos gáz van vele.
Ráadásul a fiúk el tudják titkolni, a lányokra még várni is kell. Sokkal jobb helyzetben vagy, srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!