Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 év felett szűznek lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 év felett szűznek lenni már tényleg gáz fiúként nem?

Figyelt kérdés
Szerintetek el kéne veszítenem már? Kényszerből? utána lehet jobban tudnék közeledni a lányokhoz?

2017. jún. 10. 21:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem gáz.
2017. jún. 10. 21:34
 2/16 anonim ***** válasza:

1. kényszerből sose, azzal úgysem oldasz meg semmit

2. tételezzük fel, hogy megteszed kényszerből, aztán jön egy kapcsolat, mégis hogyan fogsz hozzányúlni egy lányhoz? ugyanolyan ideges leszel, mert semmi tapasztalatod nincs, érzelmi alapon minden teljesen más, mint megb..szatni magad valakivel

3. miért alakult így a helyzeted? mit tettél azért eddig, hogy legyen kapcsolatod?

2017. jún. 10. 21:35
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

Én 21 évesen vesztettem el.

Már 13-14 éves koromtól folyamatosan vágytam a szerelemre, fizikai intimitásra, szexre.

És 18-19 éves koromtól kezdve konkrétan sokszor álomba sírtam magam, amiért még mindig nem volt senkim.

25 éves koromra biztos megbolondultam volna úgy.

26/f

2017. jún. 10. 21:45
 4/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó fiú vagyok oda van írva!
2017. jún. 10. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 8 évben 100-nál is több lánnyal próbáltam összehozni valamit. Nem jött össze de legalább úgy érzem átlagon felül teljesítettem. A kérdésedre válaszolva igen, gáznak tartják.
2017. jún. 10. 22:02
 6/16 anonim ***** válasza:
És lánynak gáz?
2017. jún. 10. 22:14
 7/16 anonim ***** válasza:
Csak te tudod, hogy az vagy. A francért kell rágörcsölni annyira, ha nem vagy teljesen here akkor ha eljön az alkalom nem fogja levenni a csaj, hogy szűz vagy.
2017. jún. 10. 22:18
 8/16 anonim ***** válasza:
Az, hogy szűz vagy, csak akkor derül majd ki, ha az ágyig eljuttok. Viszont az odáig vezető úton neked lehetőséged van a nőt olyan szinten magadba bolondítani, hogy mire lefekszetek, abszolút ne érdekelje, hogy még nem voltál nővel, mert már fülig beléd zúgott. Az a tanácsom, hogy ne a szexen agyalj, hogy ott mi lesz, hanem koncentrálj az odáig vezető útra, és tedd szerelmessé a hölgyeményt. Ha amúgy tudsz a nőkkel bánni, beszélgetni velük, akkor ez nem okozhat gondot.
2017. jún. 10. 22:41
 9/16 anonim ***** válasza:
42%

alap hogy örömlány.

beavatásra meg kéjenckedésre vannak kitalálva.

vagyis pont a te problémádra.

és igen,ha már nem félsz a pi-nától,megismerd a női testet és a magadat lesz rutin az ágyban a csajozás is menni fog.

2017. jún. 10. 23:30
 10/16 anonim ***** válasza:

Szerinted nőnek nem gáz? Itt is van - mármint az oldalon -, hogy ha egy nő X év felett szűz, akkor biztos gáz van vele.

Ráadásul a fiúk el tudják titkolni, a lányokra még várni is kell. Sokkal jobb helyzetben vagy, srác.

2017. jún. 10. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!