Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kellene tisztelnem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellene tisztelnem azért, mert kondizik? Mit lehet kezdeni az ilyennel?

Figyelt kérdés
Megismertem egy csajt az egyetemen, szimpatikus volt, sokat beszélgettünk már a suliban, végül elhívtam randizni. Az első randi teljesen jó volt, pizzáztunk, akkor még nem tűnt fel semmi. A második randin egész nap mászkáltunk ide-oda, és arra lettem figyelmes, hogy szinte 2-3 óránként zabál, előszedegeti a táskájából a bedobozolt kaját, és akárhol képes leülni és megenni, ugyanakkor arra nem volt hajlandó, hogy valahová beüljünk enni. Rákérdeztem, mi ez az egész, és akkor mondta, hogy nem fog "csalni" megint, elég volt a múltkori pizza. Belemerültünk ebbe a témába, és kiderült, hogy keményen kondizik és hozzá speckósan kajál, erre nagyon büszke. Én elmondtam finoman a véleményem, hogy a kondi nem egy tisztességes sport, tönkremennek az ízületei, természetellenes, semmi erőnlétet nem ad, csak felszínes látványt, és ilyen étkezés mellett még egy gyereket sem fog tudni kihordani, semmi nőiesség nem marad benne. Erre azt mondta, hogy mivel nem tisztelem, amit csinál, maximum barátok lehetünk, de én nem kértem ebből. Azóta a suliban feltűnően flegmák velem többen is, érdekesen azok az emberek, akiket mindketten ismerünk. Ha még barátságban akart maradni velem, akkor miért ócsárol másoknak? És miért bűn, hogy szerintem ez a fittness őrület nem olyan dolog, amire büszkének kellene lennie? Csak mert most ez a divat? Ez a jövő?
2017. jún. 10. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"Ha meg ki mered röhögni ezért, neked annyi, csöngettek, véged." - Jóhogy. Mi a fenéért akarnád kiröhögni? Főleg egy értelmes dologért, amibe sok energiát fektet.
2017. jún. 10. 20:38
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Jól tetted,szánalmas az ilyen.....
2017. jún. 10. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyén fogalmazta meg a csaj, de én megértem, hogy berágott.

Kezdjük ott, hogy már úgy ismerted meg, hogy ő ezt csinálja. Akkor lehetnének elvárásaid, hogy mit csináljon meg mit ne, ha már hosszabb idő óta együtt lennétek, és a megszokotthoz képest változtatna. Ha neked nem volt szimpatikus, hogy fitneszezik, ennyiben kellett volna hagynod. Az más kérdés, hogy kb. a falat kaparom, annyi nettó hülyeséget ideböfögtél a kondizással kapcsolatban. Én pl. személyi edzőhöz járok konditeremben, és tanultam egy-két dolgot. Na mi pl. úgy edzünk, hogy neki gerinctorna-oktatói, egészségügyi végzettsége is van, és mindig 100%-ig ügyel arra, hogy jól végezzük a gyakorlatokat, és ne tegyük tropára az ízületünket. Ha vki kondizik, nem jelenti azt, hogy kokszol, szteroidozik meg felfújt izmai vannak. És erőnlétet is ad, magamon tapasztalom... amióta oda járok, azóta nem szédülök pl.

(aztán simán lehet, hogy hízékony típus, annak egy szelet pizza is simán be tud tenni... ha meg menne veled gyorskaját zabálni, és elplöttyedne a segge, akkor meg az lenne a baj, ugye...)

Sztem a csaj inkább arra gondolt, hogy nem tartod tiszteletben, hogy ő mit csinál és milyen az életstílusa.

2017. jún. 12. 10:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem egyezik az életstílusotok, akkor lényegtelen. A véleményed a kondizásról enyhén szólva korlátolt, bár az tény, hogy a csaj tök feleslegesen cipelgeti magával a bedobozolt csirkerizst és eszi meg háromóránként. Ha nem profi versenyző szinten van, akkor csak önmagát korlátozza be ezzel és nem ezen fog múlni az eredmény.
2017. jún. 12. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!