Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellene tisztelnem azért, mert kondizik? Mit lehet kezdeni az ilyennel?
Szerintem hülyén fogalmazta meg a csaj, de én megértem, hogy berágott.
Kezdjük ott, hogy már úgy ismerted meg, hogy ő ezt csinálja. Akkor lehetnének elvárásaid, hogy mit csináljon meg mit ne, ha már hosszabb idő óta együtt lennétek, és a megszokotthoz képest változtatna. Ha neked nem volt szimpatikus, hogy fitneszezik, ennyiben kellett volna hagynod. Az más kérdés, hogy kb. a falat kaparom, annyi nettó hülyeséget ideböfögtél a kondizással kapcsolatban. Én pl. személyi edzőhöz járok konditeremben, és tanultam egy-két dolgot. Na mi pl. úgy edzünk, hogy neki gerinctorna-oktatói, egészségügyi végzettsége is van, és mindig 100%-ig ügyel arra, hogy jól végezzük a gyakorlatokat, és ne tegyük tropára az ízületünket. Ha vki kondizik, nem jelenti azt, hogy kokszol, szteroidozik meg felfújt izmai vannak. És erőnlétet is ad, magamon tapasztalom... amióta oda járok, azóta nem szédülök pl.
(aztán simán lehet, hogy hízékony típus, annak egy szelet pizza is simán be tud tenni... ha meg menne veled gyorskaját zabálni, és elplöttyedne a segge, akkor meg az lenne a baj, ugye...)
Sztem a csaj inkább arra gondolt, hogy nem tartod tiszteletben, hogy ő mit csinál és milyen az életstílusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!